miki i crni u areni

Farma: Jedan farmer manje na imanju (VIDEO)

“Da, ozbiljno sam počeo da psujem. Trudiću se da to svedem na minimalu, pošto do sada nisam psovao nikada”, rekao je farmer koji je napustio imanje.

Ovonedeljni gazda je Žika i za sluge je odabrao Mikija Mećavu i Marinu Perazić. Veći broj štapića od farmera dobio je Miki a izborom gledalaca, drugi nominovani bio je Milan Đorđević Crni.

Njih dvojica su sinoć odmerili snage u Areni, a nakon rezultata Crni je napustio imanje!

Milan Đorđević Crni izbačen je sa Farme i izgubi bitku za 50.000 evra i ubeđen je da će rediteljka Jelena Golubović pobediti.

– Ja sam u startu išao bukvalno na te provokacije. Upravo je bila poenta da pričam dugo, a da ne kažem ništa. Hteo dam da ih upoznam, da vidim njihov prag tolerancije. Ja sam izrekao samo jednu laž o Mariji. Nisam došao da glumim već da se igram sa njima igricama za decu do osam godina. Te male igrice i provokacije posle određenog vremena postaju velike igrice – rekao je Crni.

Nakon toga uključila se nova gledateljka. Ona je konstatovala da je Crni mnogo psovao na imanju i da to nije bilo primereno njegovim godinama.
– Da, ozbiljno sam počeo da psujem. Trudiću se da to svedem na minimalu, pošto do sada nisam psovao nikada. Okružen sam većinom ljudi na imanju koji su glupi i onda moraš da se spustiš na taj nivo i da izgovoriš mnogo psovki. Što se tiće Jelene ona će pobediti sto odsto – zaljkučio je izbačeni farmer.

Čitaj još  Parovi: Jelena Golubović zapretila ubistvom?!

Pogledajte snimak sinoćnjeg izbacivanja:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK