zorica markovic keva o farmerima

Farma: Izbačena farmerka oplela po farmerima (VIDEO)

Očekivala je udarce od svih posebno od Nemanje koji joj je od samog početka bio ljigav.

Zorica Marković Keva izbačena je sa Farme pred samo finale rijlitija. Ona je poslednjih nekoiliko nedeljka kukala kako bi želela da izađe napolje, a večeras joj je želja ostvarena.

Keva je bila nominovana za izbacivanje od strane publike, a svoje glasače je zamolila da ne glasaju za nju jer želi da napusti rijaliti. Ona se u areni borila protiv Cece, Keva je imala samo 12 odsto glasova publike, što ju je eliminisalo iz takmičenja.

Samo što je stigla u studio ona je počela da viče.

– Konačno na slobodi – rekla je Keva a onda je komentarisala svoje učešće.

– Mene narod ili voli ili ne voli. Ja sam svesna, imam dugačak jezik, sve što imam to i kažem, ko me skapria skapirao me je ko ne, mrzi me i to je teko – rekla je Zorica i dodala da su je Goga, Marina i Maja skapirale.

– Bilo je i onih koji nisu hteli da me skapiraju, ali bože moj…

Zorica je istakla kako je tolerancija opala i da nije mogla da trpi ljudsku pakost i zlobu.

– Ribice su počele da se pretvaraju u pirane. To su Mićini pampuri… Dušica, Ceca… ima ih. Ne želim da pamtim, želim da pamtim samo lepe trenutke – rekla je Keva.

Očekivala je udarce od svih posebno od Nemanje koji joj je od samog početka bio ljigav.

– On je na mene udario među poslednjima, verovatno jer je 3-4 puta bio podignut, malo je kupio Mićinu školu. Sad je tamo pravi rat, gori nego u Somaliji. Daj kadar, daj da se šminkamo kad je kadar, ne znam da li su svesni da se snima non stop – otkrila je Markovićeva.
– Za mene je rijaliti biti ono što jesi, pa neka narod odluči, čemu lažne svađe, prodavanje magle. Ja sam ono zbog čega sam ušla ostvarila desete nedlje. Narod me je držao, hvala mu na tome! Nadam se da ih nisam razočarala, nisam iz te priče da se lažno svađam, polivam… svakog sekunda sam bila to što jesam, sve što sam radila, radila sam jer sam to ja. Narod je u meni prepoznao pravu ženu, domaćicu iz naroda – iskrena je Keva.

Čitaj još  Parovi: Bivša učesnica zaprepastila fanove! (FOTO)

Ona je pričala kako farmeri nisu znali šta će pa su izmišljali kako je zaljubljena u Mikija, kako je suprug vara.

Poslušajte šta je Zorica ispričala:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK