Farma: Iako je tek izabran, Milić više nije gazda, a ni sluge nisu iste!

“Do daljeg ću boraviti u gazdinoj kući i po cenu toga da budem direktno izbačena. Ko se slaže sa tim u redu, ko ne, ne zanima me”, rekla je Suzana i dobila aplauz od farmera.

Suzana Vukašinović kažnjena je direktnom nominacijom jer je boravila u gazdinoj kući što po propozicijama rijalitija nije smela da uradi, dok je Milić izgubio titulu ovonedeljnu titulu glavnog na imanju jer se, revoltiran odlukom “Zadruge” preselio u spavaću sobu.
Ovonedeljni gazda Milić Vukašinović pročitao je pismo u kojem je saopšteno da je Suzana kažnjena jer je celo veče provela u gazdinoj kući sa Milićem i time prekršila stroga pravila “Zadruge”.

– Do daljeg ću boraviti u gazdinoj kući i po cenu toga da budem direktno izbačena. Ko se slaže sa tim u redu, ko ne, ne zanima me – rekla je Suzana i dobila aplauz od farmera.
Međutim, nakon što je Suzana ipak odlučila da ne prespava sa suprugom u gazdinoj kući, Milić je odlučio da se iseli iz nje i pređe u spavaću sobu.

Ubrzo nakon toga, stigla je kazna i za neposlušnog Milića pa je smenjen sa mesta gazde i direktno nominovan za izbacivanje, a farmeri su dobili zadatak da po hitnom postupku izaberu novog gazdu. 

Čitaj još  Farma: Farmeri dobili novu gazdaricu (VIDEO)

Većinu glasova dobila je Tamara, koja će ove nedelje obavljati ulogu gazdarice na imanju u Lisoviću. A prvi zadatak koji je dobila bio je da izabere sluge, pa je poslala Kristijana Golubovića i Jasminu Medenicu u štalu.

izvor: Blic