goga sekulic o farmerima

Farma: Goga Sekulić progovorila o farmerima! (VIDEO)

“Ja sam tamo ušla po zadatku, što je na kraju i moja stara drugarica Ivana Šašić kasnije i rekla. Ja to njoj nisam rekla”, iskrena je bila Goga.

Goga Sekulić otvoreno je pričala o Tamari Đurić, incidentu sa njom, kao i tome da li bi se ponovo vratila u rijaliti Farma 6.

Popularna pevačica Goga Sekulić otkrila je detalje svog učešća u rijalitiju Farma 6, ko i šta zapravo misli o Tamari Đurić.

– Obaveze mi ne dozvoljavaju, ali i nisam ljubitelj sela – priča Goga i navodi da se posebno zahvaljuje Staniji i Kristijanu.

– Ja sam tamo ušla po zadatku, što je na kraju i moja stara drugarica Ivana Šašić kasnije i rekla. Ja to njoj nisam rekla – iskrena je bila Goga.

– Simpatična mi je Tamara, volim srčane ljude. Međutim, krenula je da priča o mom pokojnom mužu. To ne može. Meni je pala roletna. Možda da nisam imala zadatak, možda bi se družile. Mada, nisam ljubitelj takvih žena, ona voli da bude dominantna. Lepo je gledaocima, ali treba živeti sa svim tim ljudima – zaključila je Sekulićeva za ‘KCN’.

Čitaj još  NOVI SPOT: Boris Novković - "Reci mi" (OFFICIAL VIDEO 2015)

Poslušajte celu Goginu izjavu:


Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org