gabrijela zapretila semiru

Farma: Gabrijela zapretila bivšem dečku na imanju!

Njih dvoje neće da se obrate lično jedno drugom, ali komuniciraju preko drugih farmera.

Od kako je Semir Džanković ušao u rijaliti, Gabrijela Pejčev ne može da se smiri.

Maja Nikolić je dodala ulje na vatru i prenela Bugarki šta je Semir rekao jer on neće da ima kontakt sa bivšom.

– Rekao mi je da mu nisi prijatelj, ni ovde ni napolju jer si ti pustila priču o vama kad si ušla na Farmu. Da te poznaje i da si u stanju da se kuneš u Lazara (bratanac), da je bolje da ga ne diraš jer novinari očekuju da će da te raskrinka na imanju, pisali su o tome – ispričala je Maja.

Zbog te priče seksi Bugarka je ostala u šoku i govorila da novinarima nije prodala nikakvu priču.

gabrijela sa micom

– On ne sme da komunicira sa mnom. Kako ja mogu da uništim čoveka koji se sebi tako nešto dozvolio? Je l’ on neke stvari radio na silu? U takmičanju je znalo 200 ljudi – produkcija, moji, njegovi, znala je ona, ceo Novi Pazar, moj Dimitrovgrad, pola Beograda. To je bila javna tajna. Ja ako otvorim usta, on će ostati bez žene! I ne samo bez žene već bez familije. Ja još čuvam neke njegove poruke – rekla je ona a onda i zamolila Maju da mu prenese da ne spominje ničiju decu ali i da ga podseti da mu ne ide u prilog ako ona odluči da progovori.

Čitaj još  Da ne verujete, Jelena Golubović ponovo na Farmi!

Lepi Mića je tokom razgovora sa pevačicom Gabrijelom Pejčev rekao da veruje da je njen kolega, Semir Džanković ušao u “Farmu” kako bi se oprao kod supruge koju je varao sa Gabi. Mića je posavetovao Pejčevu da ignoriše Semira i da ne ulazi u sukobe sa njim jer bi mu tako dala na značaju.

Pre nego što je došao na imanje, Semir je izjavio kako je Gabi plasirala priču o njihovoj vezi, što je njega iznerviralo. Pevač je ušao u rijaliti kako bi raskrinkao Gabrijelu, dok ona i dalje tvrdi da su svi znali za njihovu ljubav, kao i da to nije moglo da se sakrije.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply