rade i gabrijela svadja

Farma: Gabrijela i Semir proveli sat vremena bez bubica (VIDEO)

“Naručuješ na žurki pesmu “Od mene se odvikavaj”, onda hiljadu nekih srca… To je prepucavanje vas dvoje. I to svi vide, a ja ćutim. Jesam ja budala?”, vikao je maneken.

Gabrijela Pejčev i Rade Lazić ponovo su uspeli da se posvađaju na farmi. Maneken je, naime, prebacio pevačici što je više od sat vremena provela pričajući sa Semirom i to bez bubice!

Gabi i Rade posvađali su se jer se Laziću ne dopada Gabrijelino ponašanje na farmi i smatra da ga pevačica pravi budalom.

– Pre neko veče sa Semirom si pričala sat vremena bez bubice! I to dok je kamera bila okrenuta na drugu stranu. A onda mi prosipaš priču ‘ja neću da pričam s njim dok ti nisi tu da ti ne bi nešto pomislio…’ – pobesneo je Rade.

– Jesam li se ja sakrila? Mi smo pričali na hodniku gde si i ti mogao da nas vidiš – branila se Gabrijela.

– Naručuješ na žurki pesmu “Od mene se odvikavaj”, onda hiljadu nekih srca… To je prepucavanje vas dvoje. I to svi vide, a ja ćutim. Jesam ja budala? – vikao je maneken.

Čitaj još  Parovi: Željko Mitrović stoji iza zabrane Parova?!

– Spusti nos, digao ti se u nebesa. Iskompleksiran si i umišljaš da si nešto posebno, e nisi! Udarili ti kompleksi u glavu! Sad ćete svaku pesmu koju ja želim da čujem da povezujete sa Semirom – drala se pevačica, ali je Rade bio toliko besan da se udaljio od nje.

Pogledajte snimak njihove svađe:

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm