Farma: Farmerova priča šokirala ukućane!

Farmer je nekada radio u fabrici, imao je san, da bude model i maštao je da postane neko i nešto, kako bi promenio život.Miloš Radičević na imanju važi za vrednog farmera, koji ima dobar odnos sa svim učesnicima. On sa farmerima podelio svoju priču, kada je pirznao kako je nekada teško živeo.

Maneken je pre karijere modela radio je u fabrici u Trsteniku za 15.000 dinara, a budući da je putovao do posla, jer je živeo u selu nadomak grada, nije živeo kao ostali vršnjaci. Majka mu je umrla, otac se oženio drugom ženom, sa kojom, kako je rekao ima korektan odnos. Miloš ima još dva brata s kojima je uvek vredno radio oko imanja, stoke, pa tako ni ne čudi što je toliko toga pokazao u Lisovićima. Pored toga što je radio u fabrici, imao je san, da bude model. Maštao je da postane neko i nešto, da promeni život, pa je zato vredno radio. Miloš je uspeo da podigne kredit, a nakon toga je počeo da se prijavljuje na kastinge ne bi li postao maneken.

– Redovno sam išao na kastinge u Beograd, ali uvek su jedna te ista lica dobijala posao. Ali nisam odustajao, naravno da mi nije bio cilj da ceo život radim za 20.000. Jednom sam digao kredit od 1.000 evra da bih imao da odem u Beograd i opet nisam prošao – pričao je Miloš.

Čitaj još  Pogledajte šta je Mira Škorić rekla posle izbacivanja!

On je Lepom Mići rekao kako nije imao nikoga da ga pogura već je sve sam postigao. 

izvor: EPK

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply