tamara i kristijan svadja

Farma: Farmerka ima svoje telohranitelje na imanju?!

Nakon što je Kristijan Golubović zapretio da će je ubiti, Đurićeva pre povratka na imanje angažovala telohranitelje, koji s kapije motre svaki njen korak.

Tamara Ðurić je nakon pretnji smrću, koje je dobila od Kristijana Golubovića dok je bila u spoljnom svetu, angažovala obezbeđenje da je čuva na Farmi!

Kako dnevni list saznaje, starleta je pre povratka na imanje u Lisović angažovala devet gorila. Svako od njih ima svoju smenu ispred kapije i motri na Tamaru kako bi je zaštitio od kriminalca ako nasrne na nju.

– Kada su je pre desetak dana izbacili iz rijalitija zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, Kristijan je zvao Tamaru i slao joj preteće poruke da će je ubiti. Zvali su je i njegovi prijatelji i upozoravali je da se smiri i pazi šta priča za medije.

Golubović je ubeđen da mu je Đurićeva smestila svađu s Radetom Lazićem da bi ga producenti izbacili iz rijalitija i želeo je da joj se osveti. Ona je tada na predlog i uz finansijsku pomoć bivšeg dečka angažovala privatno obezbeđenje, koje ju je svuda pratilo, a potom ih je dovela i na imanje. Oni su sve vreme ispred kapije i motre na svaki njen korak – priča izvor i dodaje da je vlasnik Pinka Željko Mitrović obećao starleti da je kriminalac neće dirati.

Međutim, nije prošlo ni nedelju dana a između njih je ponovo došlo do sukoba, umalo i do ubistva, kada je Kristijan nasrnuo sekirom na Tamaru. On joj se čak rekao da joj neće pomoći „ni oni tamo“, aludirajući na njene telohranitelje.

Čitaj još  Farma: Lepi Mića napravio haos na imanju (VIDEO)

Tamara je juče, u razgovoru sa Stanijom i Acom, potvrdila saznanja da je tražila obezbeđenje jer se plaši Kristijana.

– Postoji nekoliko rečenica koje ne smemo da izgovorimo u ovom rijalitiju, oboje smo tamo rekli koje su to rečenice. Ako ih ovde javno izgovorimo, desiće se pokolj. To ne može da zaustavi niko. Pitala sam da li mogu moje obezbeđenje, koje imam napolju, da dovedem ovde – rekla je Tamara.

Tim povodom pozvali smo starletinog oca Predraga Đurića.

– Ne mogu ništa da pričam, ne dajem više izjave. Zbog toga sam promenio i broj telefona jer ne želim da me niko više uznemirava. Tamara je pametna, zna šta radi – rekao nam je Tamarin tata.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir