farmer kaznjen izolacijom

Farma: Farmer kažnjen izolacijom zbog nasilja!

” Baki je šmeker i ovako se ponaša šmeker, a onaj koji je izašao je indijanac”, rekla je Tamara.

Zadruga je donela odluku da zbog nepoštovanja pravila, kazni Bakija B3, zbog čega su mnogi učesnici “Farme” ostali u neverici, smatrajući da mu je načinjena nepravda.

Bakiju je, nakon incidenta sa Majom Nikolić, u pismu naloženo da se spakuje i odmah ode u izolaciju, gde će se pridružiti nominovanima Radetu Laziću i Radiši Miljkoviću Radašinu . Iako se prvo opirao, smatrajući da nije zaslužio kaznu, farmeri su ga nagovorili da “ne čini ludosti”.

– Baki je šmeker i ovako se ponaša šmeker, a onaj koji je izašao je indijanac – rekla je Tamara, misleći na Kristijana Golubovića, a onda dodala:

– Gađao je nekoga plastičnom flašicom i kao ide u izolaciju, strašno. Totalna je glupost što nije opomenjen, nego su ga odmah poslali u izolaciju. Ne razumem jesu li pooštrena pravila? Samo za Kristijana nisu važila pravila očigledno. Ako ga vrate, ja odmah idem kući! ODMAH!

Baki se spakovao uz podršku gazde imanja, Lepog Miće, koji ga je smirivao, a ubrzo zatim napustio kuću rekavši: “Čuvajte mi krevet“.

Čitaj još  Farma: Pogledajte kako se Kristijan kupao na -2 (VIDEO)

Kako se čini, denser nije direktno nominovan već samo kažnjen, a ko će večeras napustiti imanje, ostaje da vidimo.

izvor: Telegraf

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE