dve farmerke nominovane

Farma: Dve farmerke od večeras u izolaciji

Nekome je bilo lakše, nekome teže da se odluči kome će dati štapić, ali na kraju su izabrali da to bude Maja Milošević, koja je priznala da je očekivala ovakav ishod.

Večeras u rijalitiju Farma 7 održane su još jedne nominacije, a učesnici i gledaoci dali su svoj sud.

Učesnici Farme morali su da odluče između pevačice Maje Milošević i frontmena grupe „Osvajači“, Zvonka Pantovića Čipija, ko će ići u izolaciju, obzirom da je ovonedeljni gazda njih izabrao za sluge.

Nekome je bilo lakše, nekome teže da se odluči kome će dati štapić, ali na kraju su izabrali da to bude Maja Milošević, koja je priznala da je očekivala ovakav ishod:
– Kako je, tako je, ne ljutim se ni na koga, vrlo dobro znam ko mi ovde misli dobro, pokazalo se ko su osobe koje nisu sujetne. Ja sam svesna sebe i pokazala sam ono što jesam.

I publika je dala svoj glas putem SMS poruka, te su odlučili da drugi nominovani farmer bude Marija Mijanović, pevačica grupe Fanki Dži, koja je bila srećna zbog toga jer će biti u izolaciji sa svojom drugaricom Majom i poručila je da je spremna da ide kući. One će se u ponedeljak boriti u igri veštine u areni kako bi ostale na imanju, a sada je i više nego važno, obzirom da je kraj ove farme sve bliži.

Čitaj još  Farma: Ukućani dobili mladog gazdu!

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply