cuca i cipi u areni

Farma: Dve farmerke juče napustile imanje!

Sa samo 7 odsto glasova publike, Cuca je presrećna napustila imanje, a kad je stigla u studio rekla je da je uzbuđena što je izašla napolje.

Pevačica Ivona Negovanović Cuca ispala je iz daljeg takmičenja u rijalitiju “Farma”.

Cuca se našla u konkurenciji sa modelsicom Cecom Jovanović i pevačem Zvonkom Pantovićem Čipijem, koji je iz arene izašao kao pobednik. Drugo mesto je zauzela Ceca, dok je Cuca osvojila samo sedam odsto glasova publike.

Inače, Cuca je u toku protekle nedelje bila kažnjene direktnom nominacijom jer nije poštovala pravila života na imanju.

Sa samo 7 odsto glasova publike, Cuca je presrećna napustila imanje, a kad je stigla u studio rekla je da je uzbuđena što je izašla napolje.

– Shvatila sam prve nedelje da sa pogrešila što sam ušla. Neke stvari mi nisu odgovarale, ja nisam bila spremna na to – rekla je Ivona na samom početku.

Ona smatra da je bilo glupo da pokaže nešto jer je želela da izađe napolje. Cuca se zahvalila svima koji nisu glasali za nju.

– Imala sam priliku da uđem u veliki rijaliti, ali jednostavno nisam mogla da se uklopim u neke stavri. Nisam mogla zarad svega. Nisam se osećala dobro, nisam znala da je tolika borba za opstanak tamo – objasnila je Cuca svoje povučeno izdanje koje smo videli prethodnih dana.

– Kada sam tražila neki razgovor meni je trebalo po tri dana, e onda tada meni nije ni treba razgovor – rekla je Cuca na šta joj je voditeljka Dušica rekla da je znala gde ulazi kao i da nije bila na ekskurziji već na “Farmi”.

Dušica je takođe dodala kako je zbog njenog ponašanja ispaštalo 25 ljudi. Ivona je rekla kako je razmišljala o svojoj majci koja zbog nje nije otišla na operaciju.

Čitaj još  Parovi: Voditeljka javno izblamirala učesnike!

– Razmišljala sam o nekome ko me čeka napolju, nekome koga volim… razmišljala sam o svemu i svačemu – rekla je Cuca i otkrila da je oko vrata nosila medaljon sa slovom “M”.

Ona je dodala da čak ni njena sestra ne zna šta je u medaljonu kao ni od koga je dobila plišaog medu od kog se nije odvajala. Izbačena farmerka je otkrila kako je u rijaliti ušla sluđena i sa velikim brigama i da je zbog toga bila depresivna.
Dan pre izbacivanja, Natalija Ibraimov iz grupe Trik FX napustila je tokom noći imanje u Lisoviću.

Natalija, koja je u rijaliti ušla sa suprugom Sanijem, odustala je od daljeg takmičenja iz zdravstvenih razloga.

Pevačicu su poslednjih dana mučili problemi sa kičmom, kao i stomačni virus.

Na imanju je dobila terapiju od lekara, ali joj to nije pomoglo, pa je Zadruga odlučula da je za nju najbolje da lečenje nastavi od kuće. Sani je spakovo njene stvari i Natalija je bez velike pompe odvezena kući, gde ju je čekao sin Dean.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply