farma 7 - nove nominacije

Farma: Dva farmera od večeras u izolaciji!

“Svi ste vi ovde poltrončine maloumne. I dalje sam video dosta neiskrenih poteza večeras. Nepoštovanje starijih, nepoštovanje ćerke prema majci…”, rekao je ovonedeljni gazda.

Ovonedeljne sluge su Miki Mećava i Ceca Golubović, ali je pevač ostao u rijalitiju.

Došlo je vreme da publika odluči ko joj je bio najmanje interesantan na Farmi ove nedelje, a i da ukućani izaberu kome će dati svoj štapić.

Milan Đorđević Crni je na mesto gazde došao preko Seksi Sandre koja je napustila imanje prošle nedelje, i on je želeo da vidi kome će farmeri dati svoj štapić.

Farmeri su mahom glasali za Svetlanu Golubović.

– Svi ste vi ovde poltrončine maloumne. I dalje sam video dosta neiskrenih poteza večeras. Nepoštovanje starijih, nepoštovanje ćerke prema majci… Veoma sam zgranut kolektivom, razočaran… – rekao je Crni.

– Bez obzira što si se izolovao od kolektiva i što si indirektno napao njih gomilu – smatra Crni.

– Pokazali su svi koliko me poštuju. Meni je svejedno da li sam ovde ili napolju. Jedno dete mi je ovde, jedno napolju – rekla je Svetlana Golubović.

Miki se svima zahvalio koji su pričali lepo o njemu.
– Svakom to prija. Crni je priželjkivao da bude tesno, pa da on presudi, ali eto, takva je situacija. Svima se zahvaljujem – smatra Miki.

Čitaj još  Farma: Aca i Tamara imali seks u gazdinoj kući! (VIDEO)

U količini dobijenih štapića “pobedilla” je ubedljivo Svetlana, koja je u svom izlaganju rekla da je očekivala ovakav ishod, kao i da joj je svejedno da li će u ponedeljak otići kući ili ne, te je ona prva takmičarka koja je poslata u izolaciju.

Najmanje glasova publike dobio je Nemanja Maksimović koji će se zajedno Svetlanom Golubović u ponedeljak u Areni odmeriti snage u igri znanja i pokušati da izbori opstanak na imanju u Lisoviću.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK