Farma: Cuca priznala koliko se nije kupala (VIDEO)

Miki joj je predložio da lepo kaže na sastanku pošto, farmeri koji su u toku dana radili imaju prednost prilikom kupanja.

Ivona Negovanović Cuca je bila vredna i obavljala poslove u štali, a kada se vratila požalila se Mikiju Mećavi i Gogi Aleksić kako se nije kupala tri dana.

– Ljudi, da li vi znate da sam ja, evo, treći dan u štali a nisam se okupala. Nemam vremena. Uveče ne mogu da stignem na red, a da se baš u četiri ujutru kupam ne pada mi na pamet – priznala je Cuca.

Miki joj je predložio da lepo kaže na sastanku pošto, farmeri koji su u toku dana radili imaju prednost prilikom kupanja. Pevačica se složila sa njim i usput mu je otkrila da je imala i problema kada je pokušala da napoji kravu.
– Ja joj priđem da je napojim, međutim, nije mogla da dohvati kofu. Uzmem polako podignem i da joj prinesem ona me udari malo, mogla mi je ruku pokidati – pričala je Ivona.

Čitaj još  Parovi: Uskoro postaje Mimi Anal umesto Mimi Oro?!

Farma 7 počela je pre deset dana a imanje je već zapušteno i puno štroke. Zadruga je zabrinuta za zdravlje farmera i higijenu koja nije na zavidnom novu.

Pogledajte snimak:

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply