bojana stamenov u problemu

Farma: Bojana zbog debljine u ozbiljnom problemu!

Ona ima ozbiljnu dijagnozu. Sada je možda dobro, ali je pitanje dana kada će telo da je izda, ocenjuje nutricionista.

Pevačica Bojana Stamenov, koja boravi na farmi više od tri meseca, na imanju često priča da njena gojaznost nije prouzrokovala zdravstvene probleme sa kojima se bori, ali je u jednom trenutku priznala da je čak tri puta teža od prosečne žene.

– Tek kad bi bila u mojoj situaciji mogla bi da kažeš da si debela. Ja imam 160 kilograma. Volim da jedem i srećna sam žena kada spremam hranu. Nisam bolesna zbog debljine – rekla je Bojana.

Nutricionista Milka Raičević ističe da devojka sa 160 kilograma neminovno ima dijagnozu koja sa sobom nosi opasne zdravstvene probleme.

– Ona jedino može da bude zdrava prema laboratorijskim nalazima, mada je pitanja dana kad će joj se drastično uvećati holesterol i trigliceridi. Svaka ženska osoba sa obimom struka većim od 80 cm ima dijagnozu sa šifrom “e66”, kako se vodi gojaznost. Debljina, pogotovo u toj meri, neminovno proizvodi nevolje sa muskulaturom. Takva osoba nema kondicije ni snage i vremenom puca po svim šavovima – objasnila je doktorka Raičević.  

Pevačica priznala da ima čak 160 kilograma, ali i da mnogo voli da sprema hranu i da jede

Bojanina sestra Tijana staje u odbranu svoje sestre i kaže da bi Bojana obolela i da nije debela.

– Astmu imam i ja, to nam je genetski. A šećer dobijaju i mršavi ljudi. Iako je prva aluzija na debljinu, dobija se na nervnoj bazi. Bojanino stanje, emotivnost i sam boravak na imanju dodatno pogoršavaju sve. Nadam se njenom skorom povratku kako bi se vratila režimskoj ishrani – rekla je Tijana.

Čitaj još  Parovi: Jovana, Ružica i Cuca u lezbo akciji!

Bojanina sestra kaže da je Bojana iskrena kad prizanje da voli da jede, za razliku od mnogih buca, kao i da godinama kuburi sa kilažom nad kojom je izgubila kontrolu.

– Bojana je oduvek bila bucka i volela da jede, ali je bila aktivnija. Nevolje su počele sa klupskim svirkama i hroničnim umorom. I tako godinama. Kada je stvar izmakla kontroli, Bojana je sama preduzela mere, a porodica ju je u tome podržala. Odabrala je neinvazivnu metodu koja traje dugo i do rezultata se dolazi postepeno. Međutim, na farmi se ne pridržava propisanog režima jer mora da jede da bi imala snage i doprinosila zajednici, i njeno zdravlje je sve ugroženije – zaključuje sestra pevačice.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic