vendi o farmerima

Farma: Besna Vendi otkrila nove detalje sa Farme!

“Imali smo problem s anonimnim ljudima na imanju, kao što je klaberka iz Palanke, takozvana Tamara Đurić. Ona je imala glas jednog Makarone, ali se na kraju pokazalo da on nije bio jači od naroda”, rekla je Vendi.

Vesna Vukelić tvrdi da je produkcija televizije Pink sve vreme štitila Markovićevu u rijalitiju, kao i da je Tamara Đurić redovno išla na manikir i pedikir i kod frizera

Vesna Vukelić Vendi rešila je otkrije detalje koji do sada nisu poznati javnosti u vezi s „Farmom 6“. Ona tvrdi da je produkcija sve vreme štitila Zoricu Marković, s kojom se pobila u studiju.

– Divlja svinja je došla pijana u studio i ono u flaši nije bila voda nego rakija. Ona je mene pokušala da polije rakijom, sva je smrdela na alkohol. Pitanje je zašto obezbeđenje nije sprečilo divlju svinju da mi priđe jer je očigledno da je htela da me napadne, a kad sam ja htela da se odbranim, onda su svi skočili. Očigledno je divlja svinja od nekog iz produkcije imala zeleno svetlo da nasrne na mene, ali sam im osujetila plan – kaže Vendi, koja ističe i da je Tamara Đurić bila povlašćena kod produkcije i da je napuštala imanje kad je htela.
– Imali smo problem s anonimnim ljudima na imanju, kao što je klaberka iz Palanke, takozvana Tamara Đurić. Ona je imala glas jednog Makarone, ali se na kraju pokazalo da on nije bio jači od naroda koji je izglasao Staniju za pobednika. Anonimna klaberka je onog dana kad sam ja izašla, došla u spavaću sobu i u direktnom uključenju rekla nesrećnom Aci da ja napuštam „Farmu“. Kako je to ona mogla da zna unapred, osim ako joj neko iz produkcije to nije rekao? Kako je moguće da klaberka iz Palanke noću izlazi s Farme da bi išla na nadogradnju kose, na manikir, farbanje? Ja sam mesec dana molila da mi se donese preliv za kosu koji se nalazio u koferu kod režije, a ona je imala privilegiju da izlazi i ulazi kad hoće zato što je imala dil s produkcijom. Da ne pominjem to da je ukrala neki foto-aparat i da se non-stop slikala, a niko nije hteo da je opomene, a kamoli da joj oduzme aparat – zaključuje Vendi.

Čitaj još  Parovi: Ivan otkrio ko sledeći ispada iz rijalitija!

Pozvali smo Zoricu i Tamaru, ali se one nisu javljale na telefon.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply