kristijan razvalio vrata

Farma: Besan Kristijan razvalio vrata, pa napustio imanje!

Večeras se dogodio novi incident, ali su akteri bili isti – Golubovići.

Naime, od juče su u ozbiljnom sukobu Kristijan i Jelena Golubović. Ona ne prestaje da ga provocira, a on koliko god da se sklanjao od nje, ona je opet pronalazila način da ga dovede do ludila.

Iako su se sklonili iz kuće Kristijan, Jasmina i Stanija, i skoro ceo dan proveli u štali, kada je večeras stiglo pismo njih troje su se pojavili u kući. Kako su nešto ranije farmeri dobili sastojke za palačinke, i njih troje je sačekala porcija za stolom. Međutim, Jelena je počela sa novim provokacijama kako su seli za sto i počeli da jedu.

– Samo da kažem, možete slobodno da se poslužite palačinkama koje je napravio klan Cunami – podrugljivim tonom je rekla rediteljka.

kristijan se pakuje

Nakon tih reči, Kristijan je najpre gađao tanjirom sa palačinkama, da bi besan ustao i otišao u štalu. Skupio je svoje stvari i vratio se u kuću kako bi se do kraja spakovao.

– Platiće mi svi. 300.000 ću im tražiti za ovo maltretiranje. Ja četiri meseca trpim psihopate, kurve i bolesnike. E sad je dosta. Game over!

Čitaj još  Farma: Učesnici izabrali najboljeg i najgoreg farmera (VIDEO)
Prilikom ulaska u garderober, iz sve snage je gurnuo vrata, koja su pala i povredila Jelenu Krunić. Svi farmeri, iako nisu u dobrim odnosima sa Kristijanom, složili su se da je Jelena Golubović bolesna osoba koja ne preza ni od čega.

Kristijan se još uvek pakuje, a mi očekujemo dalji razvoj situacije.

Pogledajte dramatičan Kristijanov izlazak:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org