Farma: Balerina u policiji: Plašim se Kristijana!

Učesnica rijalitija izjavila da zbog bezbednosti ne sme da kaže da li joj je Golubović polomio nos.

BEOGRAD – Bivša učesnica rijalitija „Farma“ Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, izjavila je juče na saslušanju u novosadskoj policiji da ne može da kaže da li joj je Kristijan Golubović polomio nos jer se plaši ovog narko-dilera!

– Tačno je da je te večeri izbila svađa između nas, ali zbog moje bezbednosti, koja bi mogla da bude ugrožena, ne smem da ispričam šta se tačno dogodilo – rekla je Balerina na saslušanju, kako dnevni list nezvanično saznaje.

Ona je, kako objašnjava sagovornik, saslušana na zahtev Osnovnog tužilaštva u Mladenovcu, koje je dalo nalog da se proveri sumnja da joj je teške telesne povrede naneo Golubović tokom učešća u „Farmi“.

– Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, u policiji će biti saslušani i učesnici „Farme“ koji su svedoci incidenta jer u kupatilu nije bilo kamera. Navodno, pojedini su čuli udarac, pa će svakako kao svedoci morati da iznesu svoja saznanja – kaže izvor iz istrage.

O fizičkom nasilju nad Miloševićevom policija bi uskoro trebalo da sasluša i Kristijana.

– Pretnje smrću, naročito izrečene u emisiji, shvataju se veoma ozbiljno. Tim pre što ih je izrekla osoba sa bogatim kriminalnim dosijeom – kaže sagovornik.

Pored saslušanja svih svedoka krivičnih dela, policija će pribaviti i snimke kamera, koje su zabeležile kako Golubović preti ubistvima i „šišanjem“.

Čitaj još  NOVI SPOT: Jelena Jovanović - "Ne valjam" (OFFICIAL VIDEO 2016)

– Svi dokazi koji budu prikupljeni biće prosleđeni Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu, koje će potom da odluči da li ima elemenata, kao i za koja krivična dela će eventualno Golubović biti osumnjičen – navodi on.

Za nanošenje teških telesnih povreda zaprećena je kazna do deset godina zatvora. 

Problematičan

Osim o Balerini, Kristijan će u policiji morati da objasni pretnje i drugim učesnicima „Farme“ sa kojima je ulazio u sukob. Podsetimo, meta njegovih ispada bili su i Alen Muković, Rade Lazić i Maja Nikolić.

izvor: Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply