Farma: Balerina priznala ono što se sumnja od početka?!

Nikolićeva je Ivanu Gavriloviću rekla da su Miloševićeva i Golubović preskočili ogradu i vodili ljubav.

Maja Nikolić otkrila je Ivanu Gavriloviću da njegov prijatelj Kristijan Golubović nije veran ženi i da je imao seks s Jelenom Milošević Balerinom.

Pevačica je denseru ispričala da joj se Balerina poverila pre nekoliko večeri i potvrdila ono što su svi sumnjali – da je bila intimna sa kriminalcem.

– Ljubili su se na travi. Potvrdila mi je da su imali i seks i da su pobegli preko ograde – pričala je Maja i dodala da joj je Miloševićeva nakon toga tražila savet.

– Ona sad traži savet od mene, ja u životu nisam videla da neko promeni raspoloženje sedam-osam puta u toku dana. Sve sam rekla Kristijanu, a on mi na to samo kaže: „Ma pusti je, ona je budala“ – prepričavala je Nikolićeva Gavriloviću.

Jelena Milošević i Kristijan Golubović su od samog starta „Farme“ bliski. Kriminalac i glumica su u više navrata proveli noć zajedno, a pre nekoliko nedelja simulirali su seks na travi. Da se Balerina zaljubila u žestokog momka, govori činjenica da ga neprestano prati na imanju, pa čak i do toaleta. Tako je bilo i nakon što je Kristijan napustio izolaciju i pridružio se ostalim farmerima u spavaćoj sobi. Balerina je odmah uskočila u njegov krevet. Oni su noć proveli zajedno, mazeći se, a Jelena je u jednom trenutku navukla jorgan preko glave, što je kriminalcu zasmetalo, pa se otkrio. On nije želeo da daje povoda farmerima da pomisle da su njih dvoje ponovo u akciji, pa se ubrzo okrenuo na drugu stranu i zaspao.

Čitaj još  Parovi: Pogodite ko ponovo ulazi u Parove!

izvor: EPK, Telegraf

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm