Farma: Aca promenio priču o raskidu sa Tamarom!

Aca je navodio da je do prekida romanse započete u rijalitiju došlo je iz više razloga, ali je jedan svakako stalno provlačenje Tamarinog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone.

Pevač i bivši farmer Aca Živanović tvrdi da i dalje uživa u ljubavi sa klaberkom Tamarom Đurić iako se pričalo da su raskinuli.

Aca je navodio da je do prekida romanse započete u rijalitiju došlo je iz više razloga, ali je jedan svakako stalno provlačenje Tamarinog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone. Sada je promenio priču, pa tako tvrdi da njihova ljubav i dalje traje kao i da uživaju vezu.

– Mi smo zajedno i lepo nam je i dalje. Sve je kako treba. Novine pišu svašta, ja sam pročitao danas razne stvari. Ali mi smo zajedno mi gledamo to, ono što je istina okej, ono što nije smejemo se – rekao je Aca u jednoj emisiji i otkrio da mu je Tamara rekla da bude dobar kada je krenuo na nastup.

Čitaj još  Pevačice se posvađale u emisiji zbog Farme!

Podsetimo, Tamara je takođe nedavno rekla da ludo voli svog dečka, kao i on nju, ali da im je veza pukla jer su je počeli u rijalitiju, pa u stvarnom životu ne mogu da funkcionišu.

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply