Farma: Aca otkrio razlog raskida sa Tamarom! (VIDEO)

“Svakako da mi nije bilo prijatno to što su mediji forsirali Makaronu. Ne znam zašto se taj čovek uopšte pominje kada je on prošla priča”, priznao je bivši farmer.Pevač i bivši farmer Aleksandar Živanović raskinuo je vezu s klaberkom Tamarom Đurić.

Do prekida romanse započete u rijalitiju došlo je, kako pevač navodi, iz više razloga, ali je jedan svakako stalno provlačenje Tamarinog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone.

– Svakako da mi nije bilo prijatno to što su mediji forsirali Makaronu. Ne znam zašto se taj čovek uopšte pominje kada je on prošla priča, ali to nije jedini razlog našeg raskida, ima tu i nekih stvari koje su ostale između nas dvoje – rekao je Aca i istakao da su poslovne obaveze i pretrpani rasporedi učinili svoje.

– Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i rešili smo da je bolje ovako, prekinuti na vreme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima i nema razloga da bude drugačije – objašnjava Živanović.

Čitaj još  Parovi: Ružica otkrila sa kim iz Parova je imala trojku!

Aca je odbranio bivšu devojku, koja je rekla da joj je smetala Acina popularnost među pripadnicama lepšeg pola.

– Nije ona bila mnogo ljubomorna, možda se samo pogrešno izrazila. Zaista to nije bio razlog našeg raskida – završava Aleksandar.
Poslušajte šta je Aca rekao:


izvor: EPK

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply