lepi mica i maja svadja

FARMA 5: Martina Rajić i Lepi Mića u Lisoviću

U jesenjem šouu pojaviće se poznati model sa dečkom Vladom Matovićem iz Elitnih odreda, pevač patriotskih pesama i Savo Perović, bivši učesnik „Zvezda Granda“.

Rijaliti „Farma“ i ove jeseni zasigurno će biti jedna od najgledanijih emisija u Srbiji! Kako Kurir saznaje, ugovore za petu sezonu popularnog šoua potpisali su Vladimir Matović, pevač grupe Elitni odredi, i njegova atraktivna devojka Martina Rajić. Pored njih, svoj potpis su stavili i pevači Savo Perović i Lepi Mića i time obezbedili sebi boravak na imanju u Lisoviću.

– Vlada i Martina su veoma lep par, a pored toga su mnogo duhoviti i zanimljivi u društvu. Iako se ne svađaju, atmosfera na Farmi, odnosno izolacija, izaziva u ljudima nezadovoljstvo, pa se od njih mogu očekivati i rasprave, što bi gledaoci svakako voleli da vide – kaže odlično obavešten izvor.Kako dalje saznajemo od ljudi upućenih u pripremu izuzetno gledanog rijalitija, Savo je pozvan jer je pravi šoumen i može se svašta očekivati kada je on u pitanju. Lepi Mića je dugo godina na estradnoj sceni, pa nema sumnje da zna sve cake da zabavi narod. Gledaoce na jesen očekuju veoma zanimljive dogodovštine novih farmera.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte ko je nominovan u novom krugu!

Igbala hoće pred kamere

Informacija da će se Ekrem Jevrić i na jesen pojaviti na imanju u Lisoviću u medijima je plasirana odmah po završetku poslednjeg serijala. Ali, on se, po svemu sudeći, neće tamo sam pojaviti. Igbala ga tera da uđu zajedno u rijaliti, a on je svestan da bi bio tad miran ko bubica, pa pokušava da je odvrati od te ideje.

izvor: Kurir