lepi mica i maja svadja

FARMA 5: Martina Rajić i Lepi Mića u Lisoviću

U jesenjem šouu pojaviće se poznati model sa dečkom Vladom Matovićem iz Elitnih odreda, pevač patriotskih pesama i Savo Perović, bivši učesnik „Zvezda Granda“.

Rijaliti „Farma“ i ove jeseni zasigurno će biti jedna od najgledanijih emisija u Srbiji! Kako Kurir saznaje, ugovore za petu sezonu popularnog šoua potpisali su Vladimir Matović, pevač grupe Elitni odredi, i njegova atraktivna devojka Martina Rajić. Pored njih, svoj potpis su stavili i pevači Savo Perović i Lepi Mića i time obezbedili sebi boravak na imanju u Lisoviću.

– Vlada i Martina su veoma lep par, a pored toga su mnogo duhoviti i zanimljivi u društvu. Iako se ne svađaju, atmosfera na Farmi, odnosno izolacija, izaziva u ljudima nezadovoljstvo, pa se od njih mogu očekivati i rasprave, što bi gledaoci svakako voleli da vide – kaže odlično obavešten izvor.Kako dalje saznajemo od ljudi upućenih u pripremu izuzetno gledanog rijalitija, Savo je pozvan jer je pravi šoumen i može se svašta očekivati kada je on u pitanju. Lepi Mića je dugo godina na estradnoj sceni, pa nema sumnje da zna sve cake da zabavi narod. Gledaoce na jesen očekuju veoma zanimljive dogodovštine novih farmera.

Čitaj još  Emina Jahović: Nastup u Kotoru za pamćenje! (FOTO)

Igbala hoće pred kamere

Informacija da će se Ekrem Jevrić i na jesen pojaviti na imanju u Lisoviću u medijima je plasirana odmah po završetku poslednjeg serijala. Ali, on se, po svemu sudeći, neće tamo sam pojaviti. Igbala ga tera da uđu zajedno u rijaliti, a on je svestan da bi bio tad miran ko bubica, pa pokušava da je odvrati od te ideje.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply