Farma 5 (2013): Aki: Razočaran sam Sarinim ponašanjem!

Sara se klela da nikad više neće biti sa Ivanom i da jedva čeka da nastavi vezu sa Akijem…

Aki Markovic

Iako se Sara Trajanović klela da nikad više neće biti sa Ivanom Marinkovićem i da jedva čeka da ponovo bude sa Andrijom Markovićem Akijem sa kojim je započela vezu, to je pogazila prošle nedelje kada je Ivana pustila u svoj krevet! On ju je nežno mazio i šaputao joj na uho, pa su mnogi gledaoci zaključili da ju je poljubio. Nakon toga, Ivan se poverio Suzani Perović kako je Sari priznao da je voli, ali da je i ona njemu izjavila ljubav.

Odmah nakon prikazane emisije pozvali smo Akija kako bismo ga pitali šta se dešava i da li će preći preko svega.

– Ja sam na putu za Nemačku. Molim vas samo da stanem na neku pumpu, pa ću vam se javiti. Inače, nisam gledao to o čemu mi pričate – rekao je Andrija, a onda se javio posle nekog vremena, pretpostavljamo tek onda pošto se raspitao šta je to Sara uradila.

– Nisam očekivao da će se to desiti posle svega što je pričala o nama. A da li je on bolji frajer od mene neću da komentarišem jer neću ja biti s njim u vezi! A lako može da se desi da i on nju povredi jezikom ako je jako poljubi (?!) Tokom ove dve Farme nisam imao prilike da postavim nekog za gazdu, pa sad mogu samo da kažem da je Ivan novi gazda i srećno mu bilo! Neću ništa više da komentarišem, samo to – rekao je Aki razočaranim i utučenim glasom.

Čitaj još  Parovi: Saška ismevala Jelenu što nema decu!

izvor: Scandal
autor: Marjan Kamenović