Farma 2013: Diskvalifikovana Zorica Marković (Video)

Zbog fizičkog napada na Staniju Dobrojević je u ranim jutranjim časovima diskvalifikovana pevačica Zorica Marković.

Stanija Dobrojevic - www.FOLKOTEKA.com

Zbog nezadovoljstva prilikom devojačke večeri na farmi, Stanija je počela da se žali, jer joj je smetala muzika od vesne Rivas i Zorice Marković.
To je, Zoricu, slušajući je celu noć, izazvalo agresije u njoj.
Čak je i Filip (papučko) Panajotović, pokušao da teši Staniju, ali uzaludno.

Stanija je sa Zoricom sve fino i persiranjem pokušala da objasni Zorici da nije u pravu, ali Zorici je pukao film i nasrnula fizički na Staniju Dobrojević!

Na žurci koja je upriličena zbog momačke i devojačke večeri na Farmi, Bebi Dol je u alkoholisanom stanju uzela nož i posekla Sašku Karan. Odmah nakon toga, Zorica Marković je udarila Staniju nakon čega je izbačena sa Farme. Šta je sledeće?

Novi dan, novi okršaji. Ali ovoga puta, nisu se završili na pretnjama i ružnim rečima. Zorica Marković, koja od prvog dana napada farmere i ulazi u verbalne duele, često preteći batinama, konačno je ostvarila svoj naum te se potukla.

Do rasprave je došlo na sastanku, kada je Zorica isprozivala mladu starletu što je kasnila na sastanak.

– Ko si ti da tebe čekamo celu noć? – upitala je Zorica Staniju.

– Izvinjavam se velikim zvezdama – drčno je odgovorila Stanija.

– Naravno da sam velika zvezda, klošarko jedna. Klošarko, ceo svet te sažaljeva. Meni ne možeš da prodaješ m**a za bubrege – nastavila je Zorica raspravu.

– Ova žena je toliko zlo, da veće zlo u životu nisam videla – iznervirano je govorila Stanija, a Zorica je nastavila sa uvredama:

– Beži bre klošarko jedna. Ko je zlo? Klošarko jedna. Idi skini te s**e i du*e veštačko. Mrš, prostitutko jedna. Idi u p***u materinu striptizeto jedna.

Čitaj još  Ceca proslavila Ušće uz šampanjac! (NOVE SLIKE)

Stanija je ponovo pokušala da pobegne od Zorice, ali uzalud.

– Vi ste prodali svoj obraz. Vi ste zlo ove Srbije. Svi su videli ko ste. Zlo kao što ste vi se retko nalazi – vikala je Dobrojevićeva, dok je Zorica nastavila u svom stilu:

– Ma ne s**i klošarko jedna. Idi se skini gola, prostitutko jedna. Ti si jedno veštačko đubre.

Vruhunac se dogodio kada je Zorica je posegnula za limenkom piva kojom je ispolivala Staniju, a zatim je pogodila istom u glavu.

Produkcija je odmah nakon obračuna reagovala i Zoricu Marković izbacila sa imanja u Lisoviću.

Toj situaciji, predhodila je žurka na kojoj je i Bebi Dol napala Sašku Karan. I to nožem.

Držeći skalpel u ruci, Bebi je jurila Sašku nekoliko krugova oko stola i tom prilikom joj isekla prst, toliko da su morali da je ušivaju, a pevačici je nožem rasečena bila i haljina.

Noćas je došlo i do svađe između Ša i Milana Tarota, kada su jedan drugog čašćavali brojnim uvredama koje, zbog pristojnosti, ne možemo preneti.