Estrada slavila sa Željkom Joksimovićem!

“Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada”, rekao je pevač.

Zeljko i Bane Obradovic

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana u četvrtak su postali roditelji dečaka Koste, a srećni tata obreo se sinoć na Adi Ciganliji, u restoranu „Jezero“, gde je s najbližim prijateljima proslavio rođenje drugog deteta.

Među prvima je na slavlje stigao Željkov rođeni brat Saša, u pratnji supruge Nevene i roditelja.

– Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja – kaže Saša.

Zeljkovi roditelji

Na žurki su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Tomašević, Slobodan Boba Živojinović, Srđan Predojević u pratnji supruge, Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Haris Džinović, Zorica Brunclik i Kemiš.

– Presrećna sam zbog Jovane i Željka. Mnogo mi se dopada ime koje su odabrali – rekla je Ceca.

Nešto ranije u toku dana Joksimović je u opštoj bolnici „Medigrup“ na Novom Beogradu čak dva puta posetio suprugu i sina.

– Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada – otkriva Joksimović.

Ceca kod Zeljka na slavlju

Kemiš poklonio malu harmoniku Kosti!

Novopečeni tata sinoć je u jednom restoranu na Adi okupio prijatelje da proslave rođenje njegovog sina Koste.

– Večeras ću malo da se opustim i ovu sreću podelim sa prijateljima – rekao je Željko Joksimović kada je oko 20 časova ušao u salu ispred koje je pisalo “Dobro došli, rodio se Kosta”.

Pevač je pre dolaska na zabavu ponovo bio u poseti suprugi i sinu.

Čitaj još  Džidža imala lakšu saobraćajku!

Harmonika za Kostu

Sa svih strana malom Kosti su stizali pokloni, ali su Zorica Brunclik i Kemiš bili najoriginalniji. Oni su doneli malu harmoniku, s obzirom na to da je Željko karijeru počeo kao harmonikaš. Žurka je trajala do jutra, a Željko je promenio nekoliko majica koje su mu gosti cepali.

– Ovu harmoniku je Kemiš poklonio malom Kosti,da bi svirao od starta pravu harmoniku – napisla je Zorica Brunclik na Tviteru.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply