ena popov porodjaj

Ena Popov objasnila otkud njena čestitka povodom porođaja na netu!

Voditeljka ružičaste televizije Ena Popov porodila se u utorak i na svet donela devojčicu koja je dobila ime Rija.

Ove svakako lepe vesti su danas ostale u sceni jedne pomalo neprijatnog, ali i komičnog događaja.

Naime, na portalu dnevnih novina “Blic” se ispod teksta o voditeljkinom porođaju pojavio komentar koji je ostavljen sa njenog Fejsbuk profila, što je odmah izazvalo podsmeh u domaćim medijima.

Ena je rešila da stavi tačku na ovu priču, pa se oglasila na društvenoj mreži Twitter i detaljno objasnila kako se pomenuti komentar pojavio na domaćem portalu. Prenosimo vam Enin post:

ena popov opravdanje 1

– Ne može čovek ni u porodilištu da se odmori od malicioznosti i ljudske obesti! Da krenemo redom, Nenad nije prisustvovao porođaju, u “Betaniji” to nije dozvoljeno. Stoga, te priče da to može da se plati itd. su čist produkt mašte ljudi koji nužno imaju predrasude. Ista su pravila za sve! Što se tiče komentara na Blicu za koji pojedini tvrde da sam ja ostavila, moraću da vas razočaram, ali nisam baš toliko poludela od porođaja da je prva stvar koju sam uradila čim sam sišla sa operacionog stola da odem i da komentarišem o sebi članak, pa još sve u superlativu, već je u pitanju šala između moje sestre (koja ima šifru mog FB-a) i mene. Tek danas polako dolazim sebi pa tako pročitah te budalaštine. Ono što je bitno je da je moja Rija zdrava, divna, nežna, mirišljava i pravi mali anđeo. Želim da se zahvalim kompletnom osoblju novosadskog porodilišta “Betanija”, koji su pre svega pravi profesionalci, a uz to veoma ljubazni, brižni, pažljivi i spretni! I veliko hvala vama svima koji u jednom tako dražesnom trenutku kao što je rođenje deteta, upravo i vidite samo lepotu tog događaja! – stoji u Eninom tvitu.

Čitaj još  Nemanja Stevanović počeo da sedi! (FOTO)

ena popov opravdanje 2

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply