edita aradinovic foto

Editu Aradinović proganja zaljubljena devojka?!

Zabrinuta pevačica se poverila da joj je sve više neprijatno da čita poruke sadržine koji ne odgovaraju njenom seksualnom opredeljenju.

Edita Aradinović je poslednjih mesec dana žrtva zaljubljene obožavateljke! Da je zaljubljena potvrđuje sadržina sms poruka koje pevačica dobija od nje. Editi je ispočetka bilo zanimljivo, misleći da se radi o još jednom fanu u nizu, međutim stvar se otrgla kontroli.

Zabrinuta pevačica se poverila da joj je sve više neprijatno da čita poruke sadržine koji ne odgovaraju njenom seksualnom opredeljenju. Požalila se prijateljima, a kako izvor saznaje, delovala je pomalo uplašeno.

edita radinovic snimanje

– Ne verujem da mi se sve ovo dešava, prvo ovi problemi sa lažnim profilima na Fejsu i Instagramu, sada proganjanje, da li ja ovo sanjam? Toliko imam obaveza oko pripreme novog cd-a da mi sve ovo stvara dodatnu brigu (smeh). Inače, nemam predrasuda prema ljudima koji su naklonjeni istom polu, ali ako na fin način dam do znanja da nisam zainteresovana, onda je normalno da se prestane sa proganjanjem, zar ne?

Čitaj još  Dunja Ilić seksualnim uslugama htela da plati vožnju?!

Provokativno ponašanje na nastupu sa Severinom, maženje i pljuskanje po guzi, verovatno je dalo snagu i znak odobrenja devojkama da je startuju.

izvor: Svet