Edin Džeko reperu Anti poklonio svoje kopačke zbog pesme! (VIDEO)

Hrvatski reper Ante Vlašić ili Ante Cash snimio je pjesmu “Vatreni Zmajevi”, nazvavši je himnom reprezentacija Hrvatske i BiH, a pjesma je odmah postala pravi hit. Svidjela se i bh. reprezentativcu Edinu Džeku koji je odlučio Antu pokloniti kopačke sa svojim potpisom.

Ante Cash

“Zemljo moja jedina, od Mandže i Edina, srce drugu ne bira. Zemljo moja jedina, od Poljuda do Koševa, znaj da tebe volim ja”, su stihovi pjesme kojom su se “zarazili” navijači u BiH i Hrvatskoj. Pjesma je za samo jedan dan na Jutjubu preslušana više od 100.000 puta, a jako se svidjela i bosanskom Zmaju Edinu Džeku.

Na svom Facebook profilu Džeko je postavio fotografiju na kojoj se nalaze Paninijev album i kopačke sa njegovim imenom te napisao: “Poklon za našeg Antu”.

Naravno, Ante se poklonu jako obradovao.

– Ja ne vjerujem!!! Hvala puno legendo, nosit ću ih po kući, ko papuče. Ode parket!!!!! – napisao je autor zajedničke pjesme Vatrenih i Zmajeva.

Ante Cash: Teško da bih postao reper da nije bilo Eda Maajke!

Navijači dvije reprezentacije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, su dobili zajedničku pjesmu. Vatreni i Zmajevi pjevaju “Okrenut’ ćemo janje i mezit’ baklave, na centru Marakane naši slave”. Ovo je dio pjesme koju je snimio hrvatski reper Ante Vlašić ili Ante Cash, a koja govori o finalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija BiH i Hrvatske.

Ante Cash

O ideji da snimi “Vatrene zmajeve”, Cash kaže da je nastala slučajno, “kao i sve dobre stvari”.

– Moj DJ i producent Natko Smoljan i ja 90 posto razgovora potrošimo na kladionicu i sport, a 10 posto na muziku. Tako smo nešto komentirali kako su se ‘naši’ plasirali i skontali da su ‘naši’ i jedni i drugi – ispričao nam je autor.

Čitaj još  Đani kupio sebi sat od 22.000 evra za Novu godinu!

Pjesma nosi pozitivnu poruku o dobrosusjedskim odnosima i podršci na nogometnim terenima.

– To je to, sve ste sami rekli. Džaba pjesmi kakvu poruku nosi ako ljudi nemaju ljubavi, a ta ljubav postoji s obje strane – izjavio je Cash i prokomentarisao naziv pjesme.

S obzirom na to da su navijači reprezentacije Hrvatske Vatreni, to se savršeno uklopilo uz Zmajeve. Cash kaže da je imenica Vatreni postala pridjev i zgodno legla.

Sarađivao je i sa bosanskim reperom Edom Maajkom. Snimili su pjesmu “Đe si buraz” 2007. godine.

– Da nije Eda teško da bih ja postao reper, njega sam čuo i odlučio probati. On mi je oduvijek bio poseban među kolegama. Postali smo dobri i snimili zajedničku pjesmu – rekao je Cash.

Hrvatski reper je na kraju dodao da prati igre naših Zmajeva u njihovim klubovima, ali i da se slavilo nakon plasmana reprezentacije BiH na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Lijepe se i sličice. Cash kaže da ima svoj album, jer “u Paniniju nemaju Ibrahimovića”.

izvor: Klix.ba

Tekst pesme mozete pronaci OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply