dzenan loncarevic vlasic

Dženan Lončarević i Lexington napravili haos na Vlašiću!

Pahulje koje su počele padati samo su bile kruna ovog najvećeg zimskog festivala.

Proteklog vikenda na Vlašiću se tradicionalno po četvrti put održao najveći zimski festival u Bosni i Hercegovini, a koji je okupio 2.000 mladih iz svih bosanskih gradova. Ovaj nesvakidašnji događaj ponudio je 48 sati nezaboravnog provoda, a u okviru kojeg su nastupile regionalne muzičke zvijezde, ali domaći DJ-evi.

dzenan loncarevic na vlasicu

Prve večeri Šankanja, Sol Azur Arena bila je premala da primi sve one koji su došli uživati na Vlašiću, a koji je bio zatrpan turistima. Tako su svi sa nestrpljenjem iščekivali da na scenu izađe popularni Dženan Lončarević, a koji nije uspio sakriti oduševljenje posjećenošću Šankanja. Tako se nije želio štedjeti, pa je blizu tri sata bez prestanka pjevao svoje najveće hitove, a gdje mu je mnogobrojna publika pomagala pjevajući zajedno sa njim.

lexington na vlasicu

Drugog dana festivala tokom dana najviše su uživali najmlađi posjetioci, budući da je vršena podjela paketića i fotografisanje sa Djeda Mrazom. Večer je ostavljena za muzički spektakl, a koji je ponudio odličan koncert za koji su bili zaduženi momci iz Lexington benda. Pažljivo birani repertoar uspio je ponovo napuniti Arenu do posljednjeg mjesta, a užarena atmosfera trajala je do ranih jutarnjih sati.

Čitaj još  Seka Aleksić i Mira Škorić zajedno u kafani! (FOTO)

deda mraz na vlasicu

Nakon popularnog Lexington benda uslijedio je nastup specijalnog gosta DJ Kizami-a, a pahulje koje su počele padati samo su bile kruna ovog najvećeg zimskog festivala.

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org