Džej napravio lom u Frankfurtu!

Kralj diskoteka Džej Ramanadovski (49) proteklog je vikenda gostovao u diskoteci ‘Enigma’ u Frankfurtu. Iako je je ovom delu Nemačke nastupao pre nekoliko godina njegovi obožavaoci ga nisu zaboravili, a Džej je uzvratio odličnim koncertom.

Dzej u Frankfurtu

– Volim Džeja, njegove balade, ma obožavam ga, on je čovek za medalju zato sam rado došla. Sviđa mi se kako je dobar prema publici i kako igra zajedno sa nama, kako je veseo – kaže gošća iz Ofenbaha.

– Neverovatno je kako je publiku podigao na noge od prve strofe i napravio odličan štimung. Njegov stil pevanja i igre su prepoznatljivi i publika ga voli. Nije ga odavno bilo ovde u Frankfurtu, ali nas je oduševio fantastičnim nastupom – rekla je devojka koja je rođena u Frankfurtu, ali sve pesme Ramanadovskog zna napamet.

– Zahvalan sam kako su me dočekali i publika i gazda ‘Enigme’, Željko. Pevao sam više puta u Frankfurtu, ali će mi ovaj nastup ostati u sećanju. Publika je bila sjajna i drago mi je što su me naterali da igram ovako mator – rekao je Džej Ramadanovski.

Dzej u Frankfurtu

Ja sam gospodin

O aferi sa zetom Adilom, Džej nije bio raspoložen da priča ali…

– Nemam ništa protiv njega. To što on priča o meni je njemu na čast, a ima glavni sudija gore, zove se dragi Bog i on će da presudi. Ja sam gospodin i neću da se spuštam na taj nivo i da kažem nešto loše o njemu. Nisam ni cinkaroš da bih ga tužio za ono što je uradio, a ni moja ćerka nije cinkaroš, jer je tako od tate naučila. Samo da kažem da sam mu ja kupio prvo odelo, sa mnom je prvi put leteo avionom i prvu pesmu sam mu ja pokazao kako da je otpeva. A, kako je on meni sve to vratio neka presudi narod – rekao je Džej.

Čitaj još  Riblja Čorba u punoj Areni proslavila jubilej!

izvor: Vesti

Facebook komentari

Leave a Reply