dunja ilic

Dunja Ilić ponovo napušta Srbiju?!

Sama sam kriva za kompromitovanje u medijima! Sada snosim posledice, ali takvog sam temperamenta”, zaključila je nedavno Dunja.

Nije tajna da mlada pevačica Dunja Ilić vodi prilično buran i turbulentan život, ali kaže da je shvatila da je sama kriva što je u javnosti stvorena “loša” slika o njoj. Kako je napisala na Fesjbuku, uči se strpljenju i da ima što manje ishitrenih reakcija.

– Ne razumem prebacivanje sopstvene krivice na medije, dušmane… Za kompromitovanje po medijama sam sama kriva… Ne mislim sad da sam grešna ali proste stvari poput činjenice da ne mora baš svaki deo intime da se objavljuje na društvenim mrežama sam trebala da ispoštujem… Ipak, iako se sa godinama učim strpljenju i pazim da imam što manje ishitrenih reakcija svoj temperament takav kakav je ne mogu do kraja korigovati… Sad u mnogim momentima sama zbog toga snosim posledice ali sam svesna svoje greške i mnogo je lakše sam srediti sto si sam sj*bo… – zaključila je Ilićeva.

U toku današnjeg dana, Dunja je objavila status na Fejsbuku, pomalo patetičan za nju:

– Kako se bliži trenutak kada ću napustiti Srbiju i rodni Beograd sve više postajem nostalgična… Svesna sam da ovaj put nema kola pa 3 sata Sarajevo-Beograd… Drugi jezik, druge navike, daljina. Ali vredi probati i, naravno, izazov je, a to je ipak meni najbitnije. Osećanja pomešana uzbuđenje, radost, trema, nostalgija :)))

Čitaj još  Sloba Vasić dobio zabranu za ulazak u Evropu!

Ostaje nam da vidimo do kada će Dunju držati ovo ‘novo’ raspoloženje… U svakom slučaju, mi joj želimo sreću gde god da odluči da se preseli.

izvor: www.FOLKOTEKA.org