kristijan golubovic izbegao zatvor

Dramatična ispovest Kristijana Golubovića

“Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta”, naveo je Kristijan.

Kristijan Golubović (47), koga su mediji prozvali rijaliti kriminalcem jer se od početka nove sezone aktuelnog rijalitija direktno iz “Zabele” prepucava sa takmičarima i replicira skoro na svaku njihovu prozivku, ponovo je zaintrigirao javnost tvrdnjama da robija u luksuzu!

U pismu priznaje da je činio nedela, navodeći: “Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao…”, ali na kraju pokajnički poručuje mladima da ne ulaze u kriminal!

– O mom životu bi trebalo slušati dva normalna života! Na svako pitanje bih mogao da pričam i po nekoliko dana da bi slušaoci shvatili da postoji čovek koji je totalno prošetao između raja i pakla, i to više stotina puta. Živeo sam i doživeo stvari, kao iz hiljadu različitih života! Rođen sam sa super talentima! Posebno mi je istaknut onaj za snalaženje svuda i na svakom mestu, čak i na mestima gde normalnom čoveku vrlo brzo propadaju telo i um. Novac sam mogao da stvorim uvek, i to na bilo koji način – pošten ili nepošten. Još kao dete, zbog harizme kojom sam zračio i otvarao put mojim avanturističko-adrenalinskim ludarijama, imao sam želju da sve lepo i ružno bude na neki poseban – moj način!
– Vrlo brzo sam postao ne kriminalac, već antiheroj ulice! Pored svih i svačijih saveta, ja sam trčao po svom ubeđenju… Svet ću obići dva puta, od Japana do Los Anđelesa, trošeći suludo milione različitih valuta u društvu većinom lažnih prijatelja i hiljade žena, ovog ili onog morala! Adrenalina sam imao toliko da bi zaludeo bes svih zveri na planeti! Gas do daske, a kočnicu nisam koristio. Živelo se bez snova, jer snovi su bili java, veća i veća posle svake nove avanture! Baš zbog tih retkih trenutaka ne bih menjao ovaj svoj, kako ga nabeđene “dobrice” i “cvećke” nazivaju, “propali život” pun robije. Nažalost, gde je lepo, tu je i ružno, pa sam i te kako osetio i ukus bola, patnje i najmizernije nepravde!

Čitaj još  Parovi: Učesnik ponovo dobio batine u rijalitiju!

– Jeste, istina je: krao sam, tukao, možda ubijao… Nisam silovao, otimao… U životu ću u većini slučajeva, odgovarati baš za ono što nisam uradio! Pomislim da je to onaj balans kosmičkog poravnanja, po principu naše izreke “što ne vratiš na mostu, platiš na ćupriji”. U Grčkoj mi se desilo da me čovek ne tereti za delo koje sam 100 odsto uradio i da sud dokaže da to nisam ja! A stavili su mi na teret delo koje nisam ni pomislio da uradim i drakonski me osudili na osam godina zatvora! Tada mi je zanimacija bila smeh na svu muku! Da ne bih najebao još više, nisam ispravljao krive Drine.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply