Dramatična ispovest ćerke Miše Kovača!

Ćerka velikog dalmatinskog pevača Miše Kovača, Ivana je u velikom intervjuu za hrvatske medije otkrila kako se izvukla iz pakla droge.

Ivana Kovac

Ivana je nastupila prethodnih dana sa ocem na rasprodatim koncertima u dvorani Vatrolava Lisinskog u Zagrebu uz euforično raspoloženje publike.

Odrasla je kao najmlađe dete u porodici slavnog pevača i bivše Miss Jugoslavije, Anite Baturine. Brat Edi je tragično poginuo za vreme rata u bivšoj Jugoslaviji, a Mišo je tonuo u depresiju.

On je 1999. godine pokušao samoubistvo hicem u srce.Ivana je tada počela da se drogira. Majka Anita prva je primetila da s Ivanom nešto nije u redu, a onda su se angažovali današnja supruga Miše Kovača, Lidija i njen otac. Mišo je Ivanu odmah odveo u bolnicu, a zatim naterao u komunu na Čiovu. Danas Ivana o tome samo kratko kaže:

– Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan.

Ivana je u komuni provela dve godine. Uprkos pravilima komune da štićenici s roditeljima mogu komunicirati samo dva puta godišnje, Mišo je svaki dan zvao telefonom i raspitivao se za nju.

Čitaj još  Danijel Popović: Bio sam zvezda, danas sam socijalni slučaj (VIDEO)

Miso i Ivana Kovac

Ivana se seća svog spokojnog i srećnog detinjstva, kada su gosti njihove kuće bili veliki umetnici iz regiona.

– U našu kuću su dolazili i Đorđe Novković i Boris Dvornik i Doris Dragović, Miljenko Smoje, sestre Barudžije i Zdravko Čolić, pa Džiboni, Daleka obala… Ma cela tadašnja glumačka i muzička scena. Znalo je biti stvarno divno – kaže Ivana.

izvor: Blic