Dragi Domić ostao bez najvernije obožavateljke!

“Skamenio sam se kada su mi na koncertu javili da je umrla. Ne mogu da se oporavim zbog gubitka osobe koja je život posvetila mojoj karijeri”, kaže pevač.

Dragi Domic i Vesna Stanic

Dragi Domić ostao je bez najvernije obožavateljke Vesne Stanić Radulović (46), koja ga je godinama podržavala u takmičenju „Zvezde Granda“, pratila njegove nastupe i vodila njegove sajtove i stranice na društvenim mrežama, a nedavno je preminula od posledica moždanog udara! U potresnoj ispovesti, pevač drhtavim glasom priča da je za smrt Vesne, koja mu je vremenom postala i velika prijateljica, saznao na svom nastupu na Badnje veče koji je, sticajem okolnosti, započeo njenom omiljenom pesmom.

– U danu kada smo svi veseli i kada najdražima želimo zdravlje, sreću i radost, ja sam ostao skamenjen kada su mi javili da je Vesna umrla od moždanog udara u snu… Nisam želeo da prihvatim kako se njoj to dogodilo! Veoma sam se potresao, jer je to bila osoba koja me je neizmerno volela, bila je moj fan, ali i veliki prijatelj. Vesnina omiljena pesma je „Golubica“ od Šabana Šaulića, a otpevao sam je malo pre nego što sam saznao da je umrla. I sada, kada pevam tu pesmu, teško mi je i svaki put je njoj posvetim. Izgubio sam najvećeg fana i prijateljicu koja je život posvetila meni i mojoj karijeri. Još uvek ne mogu da se oporavim od tog gubitka, ali teši me pomisao kako me Vesna čuva i sa neba – priča Domić sa setom i dodaje da su se on i Vesna upoznali tokom takmičenja za „Zvezde Granda“:

Dragi Domic i Vesna Stanic

– Upoznali smo se u toku mog takmičenja za zvezdu „Granda“, ona je kasnije postala moj navijač i zajedno sa svojim suprugom Zoranom me bodrila. Kasnije je vodila sve moje fan stranice, sajtove, kanale na Jutjubu, reklame za nastupe i bila je prilično aktivna u tome. Dva dana pre tragičnog događaja ona je na svojoj stranici najavila moj nastup za Badnji dan, ali ga nije dočekala…

Čitaj još  Ceca Ražnatović kakvu niste videli do sad!

Dragi je čak bio sprečen da se oprosti od prijateljice, jer je na dan njene sahrane imao nastup koji nije mogao da odloži.

– Na groblju sam bio dva dana posle sahrane, jer sam imao ugovorene nastupe zbog kojih nisam mogao da odem na sahranu u Aleksinac. Tek tad sam shvatio da je nema… Poslednji put smo se videli u jednoj kafani, ona je došla iz Vršca da bi bila na tom nastupu zajedno sa svojom porodicom. Tad nisam ni slutio da je to naš poslednji susret. I dalje mi je veoma teško…

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply