Dragana Mirković: Nisam zadovoljna svojim izgledom! (VIDEO)

“Toni me je zaprosio na semaforu, bilo je nekako spontano. Mislim da je on to ceo dan planirao, ali nije imao hrabrosti”, ispričala je Dragana kod Ognjena u emisiji.

Dragana kod OGnjena

Pevačica Dragana Mirković otkrila je kako je upoznala svog supruga Tonija, ali i o tome koliko joj je značilo to što je brzo reagovala kada je u pitanju pomoć ugroženima od poplava.

– Značilo mi je što smo odmah reagovali, moj muž se pokazao kao dobar organizator. Kada živite daleko, to vam još teže pada, jer ne možete odmah da reagujete, bespomoćni ste – rekla je Dragana u emisiji “Amidži šou” i dodala da su je nemački mediji veoma ozbiljno shvatili i prenosili mnogo toga o poplavama u Srbiji.

Pevačica je otkrila da ne misli o sebi da je savršena i napomenula je da nije zadovoljna svojim izgledom, ali da nije pobornik plastične hirurgije.

– Jedino sam radila operaciju nosa, ali to ne zbog estetike, jer već sam bila velika zvijezda i imala sam 25 godina kada sam to uradila. Nije zbog estetike već sam imala zdravstvenih problema i to je sve! – pojasnila je Dragana.

Pevačica je otkrila i kako je upoznala svog supruga, zbog kog je na nekoliko godina napravila pauzu u karijeri.

– Svog muža sam upoznala u Beču, na mom nastupu i bilo mi je jako interesantno da on govori mojim jezikom, odnosno da priča sve ono što bih ja volela da čujem. On je znao ko sam ja, ali nije pratio našu estradu. Mislim da nas je sudbina spojila – kaže pevačica i dodaje da je jedan razgovor bio dovoljan da shvati da je on pravi čovek za nju.

Čitaj još  Parovi: Starleta spopala Dejana Kralja (VIDEO)

– Mali je opasan – našalila se Dragana.

Pevačica je ispričala i kako ju je Toni zaprosio.

– Na semaforu me je zaprosio, bilo je nekako spontano. Mislim da je on to ceo dan planirao, ali nije imao hrabrosti, a kada je smogao hrabrosti zaprosio me je na semaforu – ispričala je Dragana.

Ognjen ju je pitao koliko ima hitova, a pevačica je pitala da li treba da bude ozbiljna ili neozbiljna.

– Biću ozbiljna, imam koliko hoćeš hitova – našalila se Dragana.

Pogledajte celu emisiju sa Draganom Mirković:

izvor: Kurir