dragana mirkovic koncert

Dragana Mirković napravila spektakl u Areni! (FOTO)

Dragana je napravila žurku za pamćenje, veše od četiri sata zajedno sa publikom pevala je svoje najveće hitove.

Pevačica Dragana Mirković održala je spektakularni koncert u pepunoj Areni i tom prilikom obeležila 30 godina karijere.

Koncert je kasnio oko sat vremena, jer je publika dolazila sa svih strana, a pevačica nije želela da započne koncert dok svi ne uđu. Publika je čak četiri sata pevala zajedno sa Draganom njene najveće hitove.

Dragana mirkovic koncert

Dragana je nekoliko puta i zaplakala na bini, a ispunjavala je i želje publike.

Mnogobrojni poznati uživali su u Draganinom koncertu, među njima: Snežana Babić, Zorica Brunclik, Marko Bulat, Viki Miljković, Haris Džinović, Zoren Pejić Peja, Maja Marijana, Jelena Karleuša, Ana Nikolić, sin Željka Mitrovića, Goga Sekulić, Lepa Brena sa sinom Viktorom, Sanja Đorđević, Damir Handanović i Vlada Stojanović…

Dragana Mirkovic koncert

– Raste uzbuđenje zbog koncerta zato sam jako srećana jer je koncert rasprodat još pre tri nedelje i to me jako obradovalo. Želim da usrećim svoje fanove, da im se zahvalim i Arena je dobro mesto da im se zahvalim – rekla je Dragana Mirković.

Čitaj još  Dara i Karleuša se ponovo sočno počastile uvredama!

Dragana Arena

Među brojnim kolegama sa estrade koji su bili prisutni na Draganinom koncertu, našli su se i Sani i Natalija Trik FX. Natalija nije krija svoje oduševljenje pa je redovno izveštavala svoje pratioce na Fejsbuku, a mi vam predstavljamo i njene fotografije sa koncerta.

izvor: Kurir