dragana mirkovic oktoberfest

Dragana Mirković na Oktoberfestu! (FOTO)

Dragana je bila na otvaranju čuvenog festivala piva i folklora, a veče pre toga učestvovala na donatorskoj večeri.

Dragana Mirković nije išla na odmor zbog povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći, ali je zato to nadoknadila čim se oporavila.

Iako su pripreme za njen koncert, koji će održati 3. oktobra u Kombank areni u punom jeku, pevačica je našla vremena da otputuje u Nemačku, gde je prisustvovala otvaranju 181. Oktoberfesta, najvećeg festivala piva i folklora.

Dragana je u Minhen otišla sa suprugom Tonijem Bijelićem, a na poziv Hanesa Rufa, poznatog nemačkog biznismena. Mirkovićeva je ispoštovala tradiciju i obukla tamošnju narodnu nošnju. Na sebi je imala dirndl (bavarsku nošnju), ali njen stajling ipak nije podrazumevao klasičnu nošnju, već modernu verziju s kožnim bermudama i šeširom u crvenoj boji.

Dragana Mirkovic i Boris Beker

Veče pre otvaranja festivala Dragana Mirković je prisustvovala gala večeri „Sport za dobro“ u organizaciji fondacije „Laureus“. Tamo se družila s Francom Bekenbauerom i Borisom Bekerom. Na ovoj humanitarnoj manifestaciji, koja je održana u hotelu „Bajrišer hof“, prikupljeno je 60.000 evra, a novac će biti usmeren u razne humanitarne organizacije koje podržavaju socijalno ugroženu decu i omladinu u čak 34 države. Inače, u okviru ove akcije dosad je prikupljeno čak 60 miliona evra.

Čitaj još  Tina Ivanović uhvatila muža u prevari

izvor: Kurir