dragan marinkovic maca

Dragan Marinković Maca: Džinović u kafani nikada nije platio račun!

“Imam ja dosta anegdota sa Harisom posebno onih sa Jahorine, ali ne smijem da pričam o tome. Ma ne… Ali znam brku još iz vremena kada sam konobarisao”, otkrio je popularni glumac i voditelj.

Znajući kako Haris Džinović reagira na izjeve svojih kolega i prijatelja koje se njega tiču, mnogi su očekivali da će na svoj način “uzvratiti paljbu” prema Draganu Marinkoviću Maci.

Ovaj popularni bosanski glumac i voditelj nedavno je prokomentisao Harisovo ponašanje u žiriju “Pinkovih zvezda” pitajući se zbog čega uvijek sa Cecom Ražnatović napada Miroslava Ilića?! Posebno mu je čudno zašto to radi onda kada Ilić komentariše stajling svog kolege iz Sarajeva.

– Ne znam šta Haris ima kome reći za stajling? Pa on već 30 godina pjeva u crnoj majici i ima tri šešira koja stalno mijenja. I neka ga malo Miroslav kritikuje – kaže Maca.

haris u pinkovim zvezdama

Kako je otkrio, Džinovića poznaje još iz vremena kada se bavio kelnerisanjem.

– Imam ja dosta anegdota sa Harisom posebno onih sa Jahorine, ali ne smijem da pričam o tome. Ma ne… Ali znam brku još iz vremena kada sam konobarisao. On nikada nije platio ni jedan račun. Uvijek su njemu plaćali jer je zvijezda – ispričao je Marinković.

Čitaj još  Knez objavio selfi posle seksa, pa ga obrisao! (FOTO)

Pre ovog otkrića, Maca je nedavno otkrio tajnu u vezi sa suzama Nataše Bekvalac u koje su svi sumnjali.

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org