donna ares u bolnici

Donna Ares se bori sa kancerom! (FOTO)

Kako pišu mediji iz Bosne i Hercegovine, pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares bori se sa karcinomom i trenutno je na lečenju u bolnici u Bihaću. Vlasnica velikog hita „To mi nije trebalo“ oglasila se i na svom „Fejsbuk” profilu.

Azra Kolanović poznatija kao Dona Ares je iznenadila mnoge prijatelje i fanove kada ih je obavestila da se bori sa opakom bolešću i da je hospitalizovana

Naime, Dona ima karcinom i na lečenju je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. Ne odustaje, bori se i to sve deli sa svojim fanovima i prijateljima za koje kaže da su joj u ovim teškim danima najveća podrška.

– Ja nisam ona što bi pala na kolena … A to je to što mi nije trebalo … Želim da se zahvalim svima na podršci ovih dana, puno mi je značilo, teške su to vesti. Ali želim takođe da naglasim da ja NISAM ona što bi pala na kolena, sad mi treba mir i tišina, brz oporavak i napadam ga kao pravi zmaj … jesam zmaj ili nisam …. mene čuva moja raja … hvala svima … – napisala je pevačica na Fejsbuku.

Čitaj još  Ana Nikolić u Kotoru skuplja posle ponoći?!

Donna Ares kancer

Dona Ares se i zahvalila ljubaznom osoblju u bolnici:

– Ogromno hvala osoblju bolnice Dr. Irfan Ljubijankić na fenomenalnoj nezi i brizi i srcu koje nam daju … Svim doktorima i sestrama duboki naklon, poštovanje i veliko hvala. A svim bolesnicima da što pre izađu iz tih soba i da što pre svi stanemo na svoje noge, a onda ćemo napraviti veliki koncert da se svi zasluženo zabavimo. Volim vas sve….

izvor: Krupljani