donna ares ponovo bolesna

Donna Ares po treći put dobila rak!

“Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta u vezi sa svojom bolešću. Ipak borba broj 2 je prošla u tišini, ali treća neće”, napisala je pevačica.

Bosanska pevačica Dona Ares po treći put je obolela od karcinoma. Dona je na svom Instagram profilu objavila tužne vesti.

Pevačica je dva puta pobedila kancer koji je nemilosrdno napadao njeno telo.

– Za sve treba priprema, pa tako i za hemoterapiju. Ovo je port. Danas je stari izvađen, novi postavljen pod kožu! Osećam se kao da imam neki čip, ali bolje i čip, nego hemo kroz vene koje više i ne rade – navela je Donna.
– U Sobi za nikoga (borba 1) pomirila sam se sa životom u simbiozi sa rakom. Znali smo da će biti uspona i padova, ali u situacijama kad se borite za produžetak života svaka šansa je vredna truda! Iako me bolest kratko zavara oporavkom, ponašam se kao najzdravija uz sve nedostatke i to je ono što me drži.

donna ares ponovo u bolnici

– Dugo sam razmišljala da li da objavim ili ne objavim bilo šta u vezi sa svojom bolešću. Ipak borba broj 2 je prošla u tišini, ali treća neće. Iz razloga što ima previše uznemirujućeg sadržaja, a opet korisnog za ljude u istoj i sličnoj situaciji, a na prvom mestu privatni sadržaj koji nikako ne očekujem na portalima i tuđim profilima – imam još jedan novi Instagram profil, (koji se još puni slikama iz 2016/17) samo za prijatelje (preko 18 godina) i za sve one koji me prate godinama, manje/više lično poznaju, vole i podržavaju. Probala sam GLASNU i TIHU varijantu, radi ličnog istraživačkog eksperimenta za novu knjigu koju pišem. Rak se ne tuče u tišini, barem ja nisam taj tip. U tišini padamo u još veću tišinu i polako na sve pristajemo, pa tako i da se predamo. To nije u mom stilu – napisala je pevačica na sovm Instagram profilu u opisu fotografije iz bolničkog kreveta.

Čitaj još  Intervju Severina: Milan je od našeg sina napravio dete tabloida!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK