donna ares dobila kosu

Donna Ares: Konačno mi raste kosa!

Pevačica koja otvoreno priča o svojoj bolesti, pre nekoliko dana okačila je sliku iz automobila u trenutku kada je krenula na hemoterapiju i tom prilikom se našalila da nije stigla da sredi frizuru.

Donna Ares, jedna od najhrabrijih pevačica u našem regionu, koja se sa osmehom na licu bori sa opakom bolešću, pohvalila se da joj je posle dužeg vremena porasla kosa.

Azra Kolaković, koja otvoreno priča o svojoj bolesti, pre nekoliko dana okačila je sliku iz automobila u trenutku kada je krenula na hemoterapiju i tom prilikom se našalila da nije stigla da sredi frizuru.

– Gde sam to krenula, a nisam se zalizala! Gde ću bez frizure, imam malu, malenu kosicu, retku, ali slatku, od par milimetara. Danas izložba, pa hemoterapija – napisala je pevačica ispod slike.

Podsećanja radi, bosanska pevačica obolela je pre skoro godinu dana od karcinoma. U početku je dugo boravila u bolnici, a kako joj je terapija pomogla, puštena je na kućno lečenje. Napisala je i novu pesmu, koju planira i da snimi u skorije vreme.

Čitaj još  Nina Badrić kreće na turneju po Bosni!

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply