ivan ivanovic djus o aferi

Đus progovorio o ženi i aferi u vili!

“Ovde, s obzirom da su svi zatvoreni i imaju tu neku samoću, mene je uvek nerviralo to maženje i češkanje, ali ovde je to dobrodošlo”, bio je iskren reper.

Situacija u Đusovom životu se neočekivano brzo zakomplikovala i preokrenula.

Nakon maženja, ljubljenja ili, kako oni tvrde, ćaskanja ispod pokrivača sa Teodorom Radoičić, Đusu je preneta poruka da je njegova supruga veoma ljuta.

Danas je u emisiji u okviru rijalitija gledateljka pitala Đusa kako može da bude ravnodušan na navode da će ga supruga ostaviti zbog prisnosti sa Teom.

– Ne verujem da me je žena ostavila, ja nju poznajem – bio je kratak i jasan Đus.
Sve u rijalitiju interesuje šta se zapravo dešava između Đusa i Teodore, pa je reper rešio da otvori dušu i otkrije zbog čega se zbližio sa njim.

– Ovde, s obzirom da su svi zatvoreni i imaju tu neku samoću, mene je uvek nerviralo to maženje i češkanje, ali ovde je to dobrodošlo. Psihološki ovaj rijaliti je skorz drugačiji. Adaptacija je preteška, posebno u ovom trenutku ovog života. Kad sam sabrao sve sam sa sobom, upao sam ovde – bio je iskren reper.

Čitaj još  Pogledajte šokantan spot sa Atinom Ferari (OFFICIAL VIDEO)

Đusu ipak svi gost predviđaju dobar rijaliti plasman. Šta će se dalje dešavati u ovoj veoma zamršenoj situaciji, videćemo narednih dana.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply