djordje balasevic - duet nova pesma

Đorđe Balašević posvetio pesmu Kemalu Montenu (VIDEO)

“Problem je što nekad zafale reči, a kada ti zafale reči o nekom, onda možeš misliti koliko ti fali taj neko. Sve te priče ‘izgubio sam prijatelja’…”, otkrio je panonski mornar.

Nakon smrti neprevaziđenog kantautora, pevača i muzičke legende Kemala Montena, mnogi su izrazili žaljenje i neizmernu tugu zbog njegovog odlaska.

Đorđe Balašević je za svog prijatelja napisao predivnu pesmu, no pre toga, malo se prisetio nekih dobrih starih vremena.

djordje balasevic nova pesma

– Problem je što nekad zafale reči, a kada ti zafale reči o nekom, onda možeš misliti koliko ti fali taj neko. Sve te priče ‘izgubio sam prijatelja’. Nisam izgubio nikog, samo eventualno šansu da otpevamo taj duet koji smo dugo dogovarali – kaže Balašević u video prilogu i dodaje:

– Žao što nisam bio sa porodicom u Sarajevu na sahrani, što nismo stigli tamo… I želim na ovaj način da izrazim neku vrstu saučešća Branki i klincima… – završio je Balašević i ispričao zajedničku anegdotu, što možete poslušati na snimku.

Čitaj još  Vesna Zmijanac gost na koncertu Zorice Brunclik?!

Poslušajte taj nesuđeni “Duet”, kako glasi naziv Balaševićeve nove pesme, kojem su se nadale ove dve legende ex-Yu prostora.

izvor: Radio Sarajevo, www.FOLKOTEKA.org

Tekst pesme možete pronaći OVDE