djogani o rijalitijima

Đole Đogani žestoko isprozivao novinare!

Denser se oseća zapostavljeno usled najezde novih likova, koji preko noći postaju poznati učešćem u rijalitiju.

Ðole Ðogani rešio je da bojkotuje medije jer, kako ocenjuje, u njima za estradne ličnosti više nema dovoljno mesta zbog najezde likova iz rijalitija.

Denser osuđuje sedmu silu jer smatra da ga je zapostavila zbog bivših učesnika „Parova“.

– Ja sam institucija za bolide iz „Parova“. Kad god otvorim novine, oni su najviše zastupljeni u medijima. Razumem da su gledani, ali samo njihove slike gledam i ništa više. Četiri strane u novinama su njihove, a dve date estradi čisto reda radi. Šta ću ja onda tu među njima?! Koga zanima šta radi i priča Ðole Ðogani?! Ne želim da budem u tom košu, shvatite. Nikad nisam voleo da dajem intervjue jer sam čovek koji ne voli da se hvali kao ostali. Posvećen sam poslu i porodici – ljutito je rekao Ðogani.

Na pitanje kako komentariše razvod braka svoje bivše supruge Slađe Delibašić od svog 15 godina mlađeg partnera Milana Pejovića, rekao je da nije upoznat s njenim privatnim životom.

Čitaj još  Parovi: Jelena Krunić se gušila u suzama (VIDEO)

– Bio sam u Rimu s porodicom, tako da ne znam šta se ovde dešavalo. Nisam čuo da se razvela niti da joj je bilo loše u braku. Nisam obavešten da joj je bilo loše s njim – zaključio je Ðole.

izvor: Kurir>