djole i vesna djogani

Đogani duguje 50.000 dinara zbog kazni za parkiranje?!

“Problem je što većinu poslovnih sastanaka imam u centru grada gde su prva ili druga zona za parkiranje, pa kada me porukom “Parking servis” obavesti da imam pet minuta da pomerim auto, logično je da ne stignem”, objasnio je Đole.

Pevač Đole Đogani i njegova ćerka Silvija na meti su izvršitelja jer nisu plaćali kazne za parkiranje zbog čega je „Parking servis“ odlučio da presavije tabak.

Na kućnu adresu porodice Đogani nedavno su stigle koverte u kojima stoji da se Silviji i Đoletu daje zakonski rok u kojem moraju da uplate dugovanje prema “Parking servisu”, u suprotnom će im taj iznos novca biti skinut sa bankarskih računa ili zaplenjena imovina u toj vrednosti. Sudeći po visini duga, Đole je bio bahatiji od svoje starije mezimice, zbog čega treba da plati više od 50.000 dinara.

– Sramotno je na koji način oni naplaćuju kazne sa sve troškovima izvršitelja koje su angažovali. Tačno je da imam nekoliko kazni i ne bežim od toga da ih platim, nekada zaboravim, a nekada nemam u tom trenutku novac jer imam troškove za druge obaveze koje su mi prioritetnije. Problem je što većinu poslovnih sastanaka imam u centru grada gde su prva ili druga zona za parkiranje, pa kada me porukom “Parking servis” obavesti da imam pet minuta da pomerim auto, logično je da ne stignem – objasnio je Đole.

silvija djogani sa cerkom

– Onda mi, zbog deset minuta zakašnjenja, naplate kaznu 1.870 dinara i za taj novac auto može čitav dan da mi bude na tom mestu. Sada ja pitam njh, da li to znači da tada mogu da uzmem torbicu, sednem i to parking mesto prodajem čitav dan?! Kazne i parking mesta su nam skuplji nego u Nemačkoj i Veneciji, a iscrtali su ih po trotoaru, pa kada vozim bebu u kolicima moram da se spustim na kolovoz – revoltiran je Đole ponašanjem ovog komunalnog preduzeća ali će, kako kaže, platiti sva dugovanja jer je savestan građanin.

Čitaj još  Ana Nikolić izblamirala Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Njegova ćerka Silvija ističe da nije platila nekoliko kazni od pre dve godine.

– Te kazne mi nikada nisu stigle na kućnu adresu. Bolje da sam ih tada platila, jer bi suma bila niža nego sada sa svim dodatnim troškovima. Što je najgore, prodala sam auto pre godinu i po dana, a nisam ga prevela na kupca, pa se sada bojim da možda i on nije „zaslužan“ za neke od tih kazni – objašnjava Đoganijeva ćerka.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org