divna i jelena karleusa

Divna Karleuša napravila skandal u MUP-u zbog Jelene!

Divna, Jelenina majka, smatra da je njena ćerka tolika zvezda u Srbiji da čak i kada vadi dokumenta treba da ima povlastice.

Divna Karleuša (57) veruje da njena ćerka Jelena (36) zaslužuje mnogo više pažnje nego što dobija, čak i u javnim ustanovama.
Naime, Jelena Karleuša nedavno je u pratnji majke došla u policijsku stanicu. Dok su ostali građani čekali u redu, Divna je stala ispred šaltera i glasno pitala: „Gde se ovde podižu dokumenta za Jelenu Karleušu?!“

– Svi smo je začuđeno pogledali. Nismo mogli da verujemo šta žena izgovara i zbog čega misli da postoje posebne prostorije u kojima bi samo Jelena trebalo da preuzme dokumenta. Službenica sa šaltera ju je zbunjeno pogledala i pokazala joj šalter ispred kog je red za ličnu kartu, i drugi koji je za izdavanje pasoša za sve građane – kaže izvor koji se zatekao na licu mesta, dodavši da je Jelena „kamuflirana“ iza tamnih naočara čekala majku u drugom delu zgrade.

Pozvali smo Divnu da nam prokomentariše taj njen postupak.

– Nisam baš tako pitala, već sam rekla: „Da li se kod vas podižu pasoš i lična karta za Jelenu Karleušu?!“ Ali, dobra je fora – rekla je sa osmehom.

Očigledno je da pevačica nije želela da čeka sa ostalim građanima, pa je pozvala majku kako bi joj pomogla da reši situaciju umesto nje. Takav gest ne bi trebalo da nas začudi s obzirom na to da Jelena samu sebe naziva divom, pa se verovatno u skladu s tim i ponaša. Podsetimo, pevačica je navikla na to da na svim javnim događajima priređenim za poznate ima poseban tretman, pa je pomislila da ista pravila važe i u javnim ustanovama.

Čitaj još  Mia Borisavljević imala fantastičan nastup u Sarajevu! (FOTO)

Često traži poseban tretman

Mediji su pre nekoliko dana pisali da se Karleuša bahato ponašala i na beogradskom aerodromu kada je, kako su preneli, pretila stjuardesi da će dobiti otkaz. Ona je navodno imala kartu za ekonomsku klasu na letu za Cirih, ali je želela da sedi u biznis klasi.

izvor: Blic