Devojke se potukle zbog Bobana Rajovića!

Nekoliko devojaka iz prvih redova vrišteći od sreće doslovno su se potukle zbog majice, koju su na kraju i potrgale u nekoliko komada.

Boban u Njujorku

Američka turneja Bobana Rajovića bliži se kraju pa tako i njegovi koncerti postaju sve zanimljiviji, a neki od njih možda čak i pomalo “opasni” po pevača.

Naime, proteklog vikenda na koncertu u Njujorku, Rajović je zapalio publiku do te mere da su devojke iz prvih redova, u želji da dobiju barem neki suvenir od pevača, “navalile” na pevača i bukvalno krenule da skidaju majicu s njega. Videvši da je vrag odneo šalu, Rajović je sam skinuo majicu i bacio je u publiku, a tek tada je nastao pravi haos.

Bobaj Rajovic Njujork

Nekoliko devojaka iz prvih redova vrišteći od sreće doslovno su se potukle zbog majice, koju su na kraju i potrgale u nekoliko komada. Najbolje je prošla izvesna Jovana, koja je uspela da ugrabi najbolji komad rastrgane majice. Srećna što je dobila majicu omiljenog pevača, svoje oduševljenje podelila je i na Fejsbuku postavivši fotografiju na kojoj “pozira” u “pola majice” Bobana Rajovića.

Čitaj još  Jelena Karleuša i Seka Aleksić u istoj kreaciji! (FOTO)

Boban Rajović turneju završava koncertom u Čikagu za Dan žena, na kojem će damama podeliti čak 1001 ružu.

izvor: Svetplus