dejan spopada dalilu

Dejan spopadao Dalilu nasred ulice

“Od vašeg paparaca nikada ne možemo da pobegnemo. Još ništa ne možemo da otkrijemo, svadba možda bude sledeće nedelje, a možda i sledeće godine”, tajnovito je rekla Dalila.

Pobednica nedavno završenog rijalitija Dalila Mujić i njen verenik Dejan Dragojević već su započeli pripreme za svadbu.

Paparaco dnevnog lista uhvatio je rijaliti par dok su obilazili salone venčanica u centru Beograda.

Rijaliti golupčići su sve vreme razmenjivali nežnosti, tako da buduća mlada i nije mogla da se fokusira na izbor venčanice.

Pozvali smo Dalilu i Dejana da nam daju komentar na „vruće slike”, a oni su nam otkrili i kakvu venčanicu će Dalila nositi na dugoočekivanom venčanju.

– Od vašeg paparaca nikada ne možemo da pobegnemo. Još ništa ne možemo da otkrijemo, svadba možda bude sledeće nedelje, a možda i sledeće godine – tajnovito je rekla Dalila i dodala:
– Hoću na vreme da izaberem savršenu venčanicu, jer hoću da budem najlepša mlada. Mislim da ću se odlučiti za spoj elegantnog i sportskog stila, što znači da možete da me vidite u venčanici i patikama – zaključila je Mujićeva.

Čitaj još  Parovi: Devojke šokirale sve gledaoce!

Dejan svoju dragu, ipak, vidi drugačije:

dalila bira vencanice

– Iako joj svaka venčanica lepo stoji, najviše volim da je vidim u elegantnoj venčanici, jer tada bukvalno drhtim od uzbuđenja – rekao je Dragojević.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE