dara bubamara prozvala karleusu

Dara i Karleuša se ponovo sočno počastile uvredama!

“Da li Radojka i dalje ide i govori po emisijama da sve što ima „puno košta“?! Takve budale zaslužuju da ih svako pljune po sred psećeg lica”, reagovala je Karleuša.

Folk pevačica Dara Bubamara ponovo nije štedela svoju koleginicu Jelenu Karleušu. Ovaj put, ničim izazvana, Dara je u emisiji pred kamerama počela da se ruga Karleuši i proziva je za fotografisanje, po čemu je Jelena inače poznata.

– Ovo na meni je „Philipp Plein“. Kada čuje divokoza i njima sličnima, verovatno će da dobija fras, da ide brže-bolje da pozamjljuje garderobu i da se zakucava za španski zid i da se slika i da ona misli da to puno košta, rekla je između ostalog Dara u emisiji „Ekskluziv“.

karleusa u liftu

Dara je vređala u emisiji, a Jelena se oglasila na tviteru.

– Da li Radojka i dalje ide i govori po emisijama da sve što ima „puno košta“?! Takve budale zaslužuju da ih svako pljune po sred psećeg lica – navela je Jelena na pomenutoj mreži.

Čitaj još  Cecina haljina omiljena u porodici!

Ovo nije prvi put da poznate pevačice prozivaju jedna drugu. Ne tako davno, Karleuša je izjavila da Dara izgleda jeftino u spotu, što je bilo inicijalna kapisla da Dara krene sa uvredama na njen račun.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org