Dara Bubamara u zagrljaju Acka Petrovića! (FOTO)

“Mi smo se fotografisali, a nisam primetio da sam je baš tako čvrsto zagrlio. Možda tako samo deluje na fotografijama”, kaže Aleksandar.

Dara Bubamara i Acko Petrovic

Aleksandar Acko Petrović omiljen je među kolegama, pa je tako i Dara Bubamara nedavno uživala u njegovoj svirci. Pevačica se našla na jednoj proslavi gde je prisutne zabavljao sve popularniji pevač. On je svojim repertoarom digao goste zabave na noge, a ni vrcava Dara nije izostala. Već s prvim taktovima počela je da igra i cele noći je bila vesela.

Petrović je u jednom momentu prišao Bubamari i zaigrao s njom. A onda ju je prigrlio. Stisao ju je tako čvrsto da Dara, i da je htela, nije imala šanse da izbegne zagrljaj. Kolege su razgovarale nekoliko minuta, a onda je Aleksandar nastavio da ređa hitove svojih kolega. Potom je zapevao dve svoje pesme „Sve me boli“ i „Očigledno“.

– Sjajno je bilo na proslavi, a Daru poštujem kao veoma uspešnu koleginicu. Mi smo se fotografisali, a nisam primetio da sam je baš tako čvrsto zagrlio. Možda tako samo deluje na fotografijama – kaže Aleksandar.

Čitaj još  Šako Polumenta: Neću sa Dadom više da sarađujem! (VIDEO)

izvor: Kurir