Dara Bubamara preterala sa dekolteom! (VIDEO)

Pevačica je za snimanje spota za novu pesmu izabrala kupaći kostim koji je otkrio njen bujni dekolte, a preko njega mantil.

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara je na snimanju za novu pesmu odlučila da pokaže sve svoje atribute, a u prvi plan je istakla grudi.

Dara je bila obučena u kupaći kostim preko koga je obukla mantil. Dok je razgovara sa novinarom emisije ‘Glamur’, nasmejano je objašnjavala da se radi o pesmi koju je snimila sa MC Yankom i DJ Shonetom.

Pevačica je pomunila i pobednicu ovogodišnje pesme Evrovizije, Končitu Vurst, pa je za sebe rekla da je “ponekad i muškać”.

Njene kolege sa kojima je inače snimala spot, sve vreme trajanja priloga gledali su u njene grudi, a ona je kroz smeh prokomentarisala da je teško biti žensko.

– Dok su svi obučeni, ja moram da šetam golišava – rekla je Dara zadovoljno.

Popravljala sam silikone!

Dara Bubamara priznala je da je komentari o njenom izgleda puno ne pogađaju, ali i otkrila da je imala intervenciju na grudima.

– Slikaju vas i odna vas fotošopiraju, ali ne da te srede, nego ti dodaju celulit, naprave da ti se vide bradavice… – objasnila je pevačica i dodala da se ne osvrće previše na komentare o sebi.

Čitaj još  Farma: Pevačica javno uhvaćena u laži (VIDEO)

– To šta će da kaže ovaj, onaj, kreator, tviteraš, drogiraš, propali maneken ili pevačica je nebitno, nikada te neće pljuvati bolji od tebe – rekla je Dara u emisiji “Exkluziv”.

Ona je nedavno imala i manju intervenciju na grudima.

– Popravljala sam silikone – rekla je Dara.

izvor: Kurir